Συγκίνηση και χειροκρότημα στο φιλικό για την μνήμη του Παύλου Μυροφορίδη στην Κοζάνη (photos)

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Ιουνίου, το φιλικό παιχνίδι ποδοσφαίρου, στο ΔΑΚ Κοζάνης για την μνήμη του Παύλου Μυροφορίδη, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 42 ετών, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο αδερφός του, Γιάννης Μυροφορίδης, διοργάνωσε έναν φιλικό αγώνα, σε συνεργασία με την ομάδα της Κοζάνης, η οποία αντιμετώπισε τους φίλους ποδοσφαιριστές του Παύλου, οι οποίοι είναι όλοι τους γνωστά ονόματα στον χώρο του ποδοσφαίρου, δίνοντας το παρόν σε αυτή την σπουδαία ημέρα.

Ανάμεσά τους, παραβρέθηκαν και γνωστοί προπονητές, ενώ στις κερκίδες του γηπέδου, ήταν φίλοι, συγγενείς αλλά και γνωστοί του Παύλου Μυροφορίδη, τιμώντας τη μνήμη του.

Να τονίσουμε, πως με την ομάδα του «ΜΥΡΟ», βασικός τερματοφύλακας ξεκίνησε ο γιος του, κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα.

Για την ιστορία, νικητές με σκορ 2-0 αναδείχτηκαν οι παίχτες του Μυροφορίδη, με τους Πορτουλίδη και Συμελίδη να σκοράρουν από ένα γκολ.

Πριν την έναρξη του φιλικού, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Για την ομάδα της Κοζάνης αγωνίστηκαν οι: Καραγκιόζης, Μπλατσιώτης, Μπίκος, Ναθαναηλίδης, Πάνος, Παπαργυρίου, Παπανικόπουλος, Λάμπογλου, Βοριαζίδης, Πάτας, Μπακάλης, Νιάσσε, Παπαδόπουλος, Μπίντσης, Κανούλας, Καραγιάννης, Ααποστολίδης, Μαραγκός, Αντάμης, Καλόγηρος, Κάτανας

Για την ομάδα του Μυροφορίδη αγωνίστηκαν οι: Μυροφορίδης, Δεληζήσης, Μουμίν, Λώττας, Ιντζόγλου, Ηλιάδης, Κανακούδης, Κάσσος, Κυριακίδης, Καρανίκας, Λαγός, Αλιατίδης, Παναγιωτούδης, Αλμπάνης, Γκαραβέλης, Πίτκας, Κουτσιανικούλης, Ουνγιαλίδης, Σιατραβάνης, Αγγελούδης, Συμελίδης, Μανιός, Νίκιτς, Κυριάκος, Παυλίδης

Διαιτητές: Τσιμεντερίδης, Πανυτσίδης, Κωνσταντινίδης, Σίας

To Top