Συγκίνηση, μνήμες για το χθες και μήνυμα για το σήμερα και το αύριο

Οι βετεράνοι του Άρη είναι εδώ… Τη μνήμη του Γιώργου Κορυφίδη τίμησαν οι παλαίμαχοι των κίτρινων και αυτοί της ομάδας των βετεράνων Αμπελοκήπων-Μενεμένης Θεσσαλονίκης σε ένα ξεχωριστό φιλικό παιχνίδι που έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» παρουσία αρκετού κόσμου και βρήκε νικητές τους κίτρινους με σκορ 2-0.

Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

veter2Ο Γιώργος Κορυφίδης που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή ήταν γνωστός για τα φιλοαρειανά συναισθήματα του, ενώ υπήρξε ιδρυτής  των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης.

Η οικογένεια του απευθύνθηκε στην ΠΑΕ Άρης ζητώντας την πραγματοποίηση ενός φιλικού, το οποίο έγινε τη Μεγάλη Τετάρτη, λίγες μέρες πριν το Πάσχα.

Πριν την έναρξη του η οικογένεια του θανόντος τίμησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Θανάση Αθανασιάδη που συνέβαλε κι αυτός στη διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Οι δυο ομάδες εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο συνοδευόμενες από παιδιά που ανήκουν στις ακαδημίες των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης.        

 Όσοι παραβρέθηκαν στον γήπεδο είδαν παλιές δόξες των κίτρινων να αποδεικνύουν ότι δεν ξέχασαν τα μυστικά της στρόγγυλης θεάς, να έχουν μερικές όμορφες ενέργειες και να αποδεικνύουν ότι ο χρόνος δεν τους… νίκησε.

Παράλληλα, υπήρχε εύλογη συναισθηματική φόρτιση για τον Γιώργο Κορυφίδη, ενώ οι παλαίμαχοι των κίτρινων θυμήθηκαν παλιές ιστορίες που τους συνδέουν στο πέρασμα των χρόνων. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα θέματα συζήτησης ήταν η δικαίωση του Άρη στην υπόθεση του Αστέρα Τρίπολης, με το μήνυμα ότι ο σύλλογος μπορεί να πετύχει μεγάλες νίκες όταν είναι ενωμένος.

 Οι συνθέσεις  των ομάδων ήταν οι εξής:

 Ομάδα Βετεράνων του Άρη: Γιάννης Βένος, Νίκος Τολούδης, Παύλος Μποίκογλου, Κώστας Δράμπης, Θόδωρος Τζιόλας, Ανδρέας Αναγνώστου, Κώστας Χαραλαμπίδης, Κώστας Τσίλιος, Κλήμης Γούναρης, Γιάννης Μιχαλήτσος, Άγγελος Σπυρίδων, Αλέκος Αλεξανδρίδης, Βασίλης Σκούτας, Γιάννης Τζιφόπουλος, Χαράλαμπος Σαββίδης.

Ομάδα Βετεράνων Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Αριστείδης Βασιλείας, Κωνσταντίνος Γιώτας, Παναγιώτης Γκαζής, Ιορδάνης Γαριπίδης, Αιμίλιος Γραμμαλίδης, Μερκούρης Ντινόπουλος, Νίκος Πυργιατζής, Χρήστος Πάλλας, Σωκράτης Παστανίδης, Δημήτρης Πετρογιάννης, Βαγγέλης Στράντζης, Ανδρέας Τολιόπουλος, Γιώργος Τσιοτρίδης, Βασίλης Τόκας, Απόστολος Φουκίδης, Νίκος Χατζόπουλος.    

To Top