Ανοικτό το λογιστήριο της ΚΑΕ για οποιονδήποτε οικονομικό έλεγχο

Στην διάθεση του οποιουδήποτε ενδιαφέρεται για την διοίκηση της ομάδας είναι το λογιστήριο της ΚΑΕ τις επόμενες μέρες μέχρι και την γενική συνέλευση, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα μετατεθεί κατά μία βδομάδα (είχε προγραμματιστεί στις 7 Μαϊου).

Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης αμέσως μετά την γραπτή δήλωση – απάντηση στην επιστολή της ΓΕΝΕΣΙΣ και του Ερασιτέχνη για παραίτησή του μέσα σε 72 ώρες, επικοινώνησε σχεδόν με όλα τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ και με τον πρόεδρο του ΑΣ, Νίκο Παπαδόπουλο, όπως και με τον Θανάση Τζεβελέκη για τις διεργασίες που θα πρέπει να ακολουθηθούν για την διάδοχη κατάσταση στην ΚΑΕ.

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ είχε επικοινωνία με τον Λευτέρη Αρβανίτη, που έχει “τρέξει” όλες τις εξελίξεις αναφορικά με την λύση διοίκησης πρωτοδικείου. Μάλιστα σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάννης Δαμιανίδης στον Θανάση Τζεβελέκη μπορεί και ο ίδιος ο κ. Αρβανίτης και οποιοσδήποτε άλλος ενδιαφέρεται να εμπλακεί με την ΚΑΕ να βάλει ορκωτό λογιστή και να έχει πλήρη εικόνα της οικονομικής κατάστασης της εταιρείας. “Πρέπει όταν γίνει η γενική συνέλευση όλοι οι μέτοχοι και όλοι οι ενδιαφερόμενοι να έχουν όλα τα στοιχεία, γιατί δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η ιστορία με το οικονομικό…”, φέρεται να είπε ο κ. Δαμιανίδης στον κ. Τζεβελέκη.

To Top