ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συγκεντρώνονται τα κασκόλ, οι φανέλες και τα γράμματα για τον Άρη

Στην οικογένεια του Άλκη Καμπανού θα μεταφερθούν ή σε κάποιο συγκεκριμένοι χώρο σε κούτες τα εκατοντάδες αντικείμενα που συγκέντρωσαν αθλητές, εκπρόσωποι και φίλαθλοι άλλων ομάδων, αλλά και απλοί πολίτες, ως φόρο τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου 19χρονου, που έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της προηγούμενης Τρίτης.

Εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη Άρη έφτασαν στο σημείο από νωρίς το πρωί της Δευτέρας και με αφορμή την επικείμενη καταιγίδα που ενδεχομένως «χτυπήσει» με δυνατούς ανέμους και βροχοπτώσεις την πόλη της Θεσσαλονίκης, αποφάσισαν να προστατεύσουν τα εκατοντάδες αντικείμενα που συγκεντρώθηκαν στη μνήμη του Άλκη, πλην των κεριών και των λουλουδιών.

Σε συνεννόηση με την οικογένειά του αναμένεται να αποφασιστεί τι θα γίνει με τις κούτες με τα κασκόλ, τις φανέλες και τα γράμματα.

Όπως μεταφέρουν στο ThessToday.gr εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη Άρη, μετά τη συλλογή και μεταφορά των αντικειμένων, το πιο πιθανό σενάριο είναι να κατασκευαστεί μνημείο στο σημείο όπου ξεψύχησε μετά από τη δολοφονική επίθεση ο Άλκης Καμπανός.

Συγκλονιστικό είναι την ίδια ώρα το κύμα συμπαράστασης από όλη την Ελλάδα μετά τη δολοφονία του 19χρονου. «Άλκη ζωντανός, για πάντα Αρειανός» είναι το σύνθημα το οποίο ακούστηκε στους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ελληνικά γήπεδα, με τις ομάδες όλων των κατηγοριών να στέλνουν κι αυτοί με τη σειρά τους μήνυμα ενάντια στην οπαδική βία.

To Top