ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συγκινητικό αντίο του Σούντγκρεν στην ΑΙΚ Στοκχόλμης

Η αποχώρηση του Ντάνιελ Σούντγκρεν από την ΑΙΚ Στοκχόλμης σαφώς και πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο γεγονός για τους πρωταθλητές Σουηδίας. Συγκινητικές δηλώσεις του Σούντγκρεν…

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο νέος παίκτης του Άρη τόνισε στις δηλώσεις του για το αντίο από την ΑΙΚ: “Θέλω να πω ότι έχω έναν κόμπο στο λαιμό μου. Το να αφήνω την ομάδα που αγαπώ με πονάει. Μεγάλωσα εδώ, στις εγκαταστάσεις Ρασούντας (της ΑΙΚ), άλλαζα δωμάτια. Ποτέ δεν θα ξεχάσω που καθόμουν στις κερκίδες και έβλεπα τον πατέρα μου να παίζει και σκεφτόμουν πως κάποια μέρα θα παίξω κι εγώ εδώ. Τώρα μετά από χρόνια κάθομαι μόνος μου σε ένα δωμάτιο ενός ξενοδοχείου και γράφω αυτό το σημείωμα, γεμάτο με αγάπη. Αγάπη που μπορεί να περιγραφεί με την κατάκτηση ενός τίτλου για την ομάδα, με περισσότερες από 100 συμμετοχές και ευρωπαϊκά παιχνίδια”.

Πρόσθεσε πως “θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου στην οικογένειά μου, που με έβαλε από μικρό παιδί στην ΑΙΚ, την κοπέλα μου και τους φίλους μου, που πάντοτε στάθηκαν στο πλευρό μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κάθε ένα που εργάζεται στο κλαμπ και δουλεύουν για να έχουμε εμείς όλες τις καλές συνθήκες. Στους διοικητικούς ηγέτες που πίστεψαν σε μένα ένα ευχαριστώ.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκπληκτικούς φιλάθλους μας. Σε αυτούς που με στήριξαν στα social media, που φώναξαν το όνομά μου στις κερκίδες, που πίστεψαν σε μένα μέχρι το τέλος. Οι φίλαθλοι σήμαιναν πολλά για μένα, είμαι και εγώ οπαδός και αν δεν ήμουν τόσο τυχερός για να παίξω ποδόσφαιρο, θα βρισκόμον κι εγώ στις κερκίδες μαζί τους.

Όλοι όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν πως είμαι για πάντα ευγνώμων στην οικογένεια της ΑΙΚ. Θα τα ξαναπούμε στο γήπεδο ή τις κερκίδες”.

To Top