ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συγκλονίζει το μήνυμα του προπονητή της Κροτόνε για το νεκρό γιό του

Ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα προς τον αδικοχαμένο γιό του ανήρτησε στο Facebook ο προπονητής της Κροτόνε, Νταβίντε Νικόλα, μετά την παραμονή της ιταλικής ομάδας στην Serie A.

Μετά την επιτυχία της Κροτόνε να παραμείνει στην Serie A με μία εκπληκτική πορεία στον δεύτερο γύρο, ο προπονητής του συλλόγου, Νταβίντε Νικόλα, έγραψε ένα απίστευτα συγκινητικό μήνυμα για τον νεκρό γιό του, Αλεσάντρο, ο οποίος σκοτώθηκε σε ηλικία 14 χρόνων τον Ιούνιο του 2014, όταν έκανε ποδήλατο και παρασύρθηκε από λεωφορείο.

Όπως είναι φυσικό, ο 44χρονος προπονητής, δεν έχει πάψει ποτέ να σκέφτεται τον γιό του και του αφιέρωσε μήνυμα για την επιτυχία της ομάδας του, αφιερώνοντάς του την…

Αναλυτικά, η ανάρτησή του στο Facebook

«Γεια σου αγάπη μου. Δεν ξέρω που είσαι. Δεν ξέρω τι κάνεις. Ίσως είσαι σε εκείνο το σύννεφο που ήταν πάνω από μένα εκείνη τη μέρα, όταν έτρεχα για να ανάψω το φανάρι σου. Ή ίσως είσαι εδώ, δίπλα σε μένα. Ναι, είμαι σίγουρος ότι είσαι εδώ με μένα.
“Παλέψαμε μαζί σε αυτόν τον περίπλοκο χρόνο, όμως… Σήμερα, ξέρω ότι εσύ είσαι πάντοτε μαζί μου. Κατάφερες να μου δώσεις την ενέργειά σου και να μου δώσεις τη δύναμη να παλέψω και να συνεχίσω και μετατρέπω το αδύνατο σε δυνατό, το δυνατό σε πιθανό και το πιθανό σε βέβαιο.

Άλε, αυτή δεν είναι δική μου νίκη, αλλά δική μας, όπως εκείνος ο προβιβασμός στη Serie A με τη Λιβόρνο. Ήθελα να χαρώ μαζί σου, να δω τα μάτια σου και το χαμόγελό σου, να σε πάρω στα χέρια και μαζί να τρέξουμε και να πανηγυρίσουμε. Αυτό είναι μόνο για σένα και κάθε νίκη είναι δική σου, κάθε όνειρό μου είναι θα είναι επίσης δικό σου. Θέλω η καρδιά μου να συνεχίσει να χτυπάει για σένα και εσύ να μπορείς να ζεις μέσα από μένα. Τα έξι προτερήματα: Γενναιοδωρία, πειθαρχία, υπομονή, επιμονή, συγκέντρωση και υπερβατική γνώση (Δαλάι Λάμα)».

To Top