ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκλονισμένοι στην ομάδα! Ιερό χρέος όλων: “Παίξτε για τον Άλκη, νίκη στη μνήμη του”!

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα αγωνιστούν σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στην ΑΕΚ. Λίγα μέτρα μόλις από το σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο Άλκης Καμπανός, μετά τα δολοφονικά χτυπήματα αδίστακτων φονιάδων. Θα βγουν να αγωνιστούν λίγες ώρες μόλις μετά το τελευταίο αντίο στον άτυχο 19χρονο.

Βαρύ το κλίμα, έντονα συναισθηματικά φορτισμένοι. Όλοι στον Άρη δεν κρύβουν ότι είναι συγκλονισμένοι. Ο Άκης Μάντζιος περιέγραψε την κατάσταση με λίγες μόνο λέξεις: “Θα ήθελα να εκφράσω εκ μέρους όλων μας τα θερμά μου συλλυπητήρια για τον χαμό του νέου παιδιού. Ένα παιδί μόλις 19 ετών έφυγε από τη ζωή. Είναι σκληρό και άδικο, να χάνει τη ζωή του χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος και είναι ένα γεγονός που μας έχει συγκλονίσει όλους».

Ο Λούκας Σάσα ακόμη αναρωτιέται από την πλευρά του ξεσπώντας: “Δεν έχω λόγια να πω πόσο στενοχωρημένος είμαι με αυτό. Μόνο 19 χρονών και γιατί; Μέχρι πότε θα βλέπουμε τέτοια πράγματα να συμβαίνουν; Ελπίζω να πιάσουν τους εγκληματίες. Δεν έχω ιδέα πόσο πόνο νιώθει η οικογένειά του, αλλά προσεύχομαι στον Θεό να τους δώσει δύναμη αυτή τη στιγμή”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και όλοι μέσα στην ομάδα. Καλούνται σήμερα βγαίνοντας στον αγωνιστικό να παίξουν και για τον Άλκη και να νικήσουν. Ή καλύτερα για τον Άλκη, αλλά και όλα τα αδικοχαμένα παιδιά που έφυγαν τόσο άδικα και τόσο πρόωρα από τη ζωή.

To Top