ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το ντέρμπι Άρης-ΑΕΚ σήμερα (19:30) κάτω από τη βαριά σκιά της δολοφονίας

Κάτω από τη βαριά σκιά της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, θα διεξαχθεί σήμερα (19:30) στο Κλεάνθης Βικελίδης, ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Πόση σημασία μπορεί να έχει άραγε;

Η θέση του PRESSARIS είναι ξεκάθαρη και διατυπώθηκε χθες δημόσια: “Εμβόλιμη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος σου λέει ο άλλος. Ε, και; Ποια Superleague 1 και 2 και 102; Ποιο ποδόσφαιρο; Ποια μπάλα μωρέ; Ακόμη πόσο αίμα θέλετε για να βάλετε λουκέτο σε αυτό το… πράμα που λέτε “αθλητισμό”, “ποδόσφαιρο”, μέχρι επιτέλους να ξεβρωμίσει ο τόπος;”…

Καμία αναβολή, κανενός αγώνα δεν αποφασίστηκε… Μέσα σε αυτό έντονα φορτισμένη συναισθηματικά σκηνικό, ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική, ελάχιστες ώρες μετά την κηδεία του Άλκη Καμπανού.

Με Πάλμα και Ντουκουρέ που συμμετέχουν για πρώτη φορά, θα κατέβει η κιτρινόμαυρη αποστολή. Νοκ άουτ είναι ο Μπερτόγλιο και ο Γκάνεα, ο οποίος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό. Συνολικά 21 ποδοσφαιριστές πήρε ο Άκης Μάντζιος. Αυτοί είναι οι: Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Γκαρσία, Σάσα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Ματίγια, Σούντγκρεν, Λόπεθ, Λούμορ, Ντουκουρέ, Πάλμα, Δεληζήσης, Μάνος, Ασλανίδης.

Από την πλευρά της ΑΕΚ έμεινε εκτός ξανά ο Στάνκοβιτς, είναι παρών ο Μάνταλος. Στην αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Άρη βρίσκονται οι Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Γκαρσία, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Στο Κλεάνθης Βικελίδης ορίστηκε να διευθύνει ο Ισπανός (δεν είναι διεθνής) Αντριάν Κορδέρο Βέγκα, με βοηθούς τους Αντόνιο Λουίς Θερέζο Παρφενόφ και το Αϊτόρ Βιγιάτε Μαρτίνεθ. Τέταρτος θα είναι ο Δημήτρης Μαλιούτας Ημαθίας.

Στο VAR o επίσης Ισπανός Σαντιάγο Λάτρε με AVAR τον Αντρέα Μεϊντάνα Αχαΐας.

 

To Top