ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκλονιστική επιστολή πατέρα 6 παιδιών στο PRESSARIS: “Είμαι ΑΡΗΣ και δεν αλλάζω!”

Τέτοιες ώρες που οι παράγοντες του Άρη αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων, πολύ λίγοι για να σηκώσουν το βάρος της ιστορίας του πιο υπερήφανου συλλόγου, υπάρχουν επιστολές όπως αυτής που λάβαμε στο PRESSARIS που γεμίζουν με περηφάνια τα πανιά της κιτρινόμαυρης ιδέας!

Ο Αλέξανδρος Τεμερτζίδης έστειλε μια επιστολή που σπάει κόκαλα στο PRESSARIS, λίγες ώρες μετά το τέλος του συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας.

Πραγματική κατάθεση ψυχής.

Διαβάστε αναλυτικά: “Είμαι ένας απλός φίλαθλος. Πατέρας 6 παιδιών αποθηκάριος 35 χρονών, όμως δηλωμένος ανειδίκευτος εργάτης. Θα ήθελα να γράψω πάρα πολλά, πιστέψτε με.

Η καθημερινότητα μου είναι μια μάχη όπως σχεδόν όλοι μας. Από μικρός έμαθα να εκφράζομαι με το συναίσθημα, έχασα πολλά. Τώρα προσπαθώ να πνίγω τα συναισθήματα μου για  να επιβιώσω, εκεί που δεν καταφέρνω να κάνω κάτι είναι ο ΑΡΗΣ μας.

Έρχεται η Κυριακή και παθαίνω black out τα χάνω όλα, γίνομαι αυτός ο νέος που με πήγε για πρώτη φορά ο πατέρας μου στο γήπεδο και τον ευχαριστώ συνέχεια.

Και ζω τον κάθε αγώνα σαν να είναι τελικός κλαίω ακόμα και όταν χάνω στα φιλικά. Αυτό που βλέπω σαν παρατηρητής των εξελίξεων είναι ένα δύσκολο παρελθόν και ένα πολύ πιο δύσκολο μέλλον.

ΈΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΜΑΣ όλοι οι μηχανισμοί δουλεύουν τέλεια στο να μας καταστρέψουν, ρε παιδιά τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Τι να πρωτοθυμηθώ από που να αρχίσω και που να τελειώσω εσείς τα θυμάστε όλα;  ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ Ή ΠΟΙΝΗ ΧΑΔΙ ΕΝΩ ΣΕ ΕΜΑΣ……

ΕΠΕΣΕΣ Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕΣ 9- 9 – 9 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΩ ΣΕ ΩΡΑ ΑΓΩΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ, ΚΑΡΑΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ 9 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΝΙΚΑΓΕΣ ΤΟΝ ΟΣΦΠ 1-0 ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ.

Δεν θέλω να αναφέρω άλλα. Αυτό που φοβάμαι και το φοβάμαι πάρα πολύ είναι κάποιοι στα σπλάχνα της ομάδας οι οποίοι δεν δουλεύουν για το καλό της ομάδας και δεν μιλάω ποτέ για μια ή δυο μεταγραφές που δεν θα βγουν μιλάω για χαρτιά που δεν κατατέθηκαν, για αναφορές που δεν έγιναν και άλλα πολλά τρελά.

ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΕΝΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΠΡΏΤΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΜΑΛΛΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΦΑΝΕΙΑ.

ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ….ΟΤΙ ΚΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΣ.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ”.

 

To Top