ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το μήνυμα του λαού ήταν ξεκάθαρο: “Δικαίωση για τον Άρη, τώρα”!

Ο κόσμος έφτασε στα όρια του! Βαρέθηκε την υποκρισία των αρχών, αλλά σίγουρα και την αδυναμία των παραγόντων του! Το αποτέλεσμα της συμμετοχής του Άρη στη Γ’ εθνική έχει τριπλή ανάγνωση: αγωνιστική, διοικητικά ανικανότητα, αλλά και έλλειψη της στοιχειώδους νομιμότητας από την πλευρά της πολιτείας και των αρχών.

Παρουσία χιλιάδων οπαδών του Άρη, πραγματοποιήθηκε χθες το συλλαλητήριο και η πορεία διαμαρτυρίας, με σκοπό την εξεύρεση λύσης για το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου.

Το αίτημα του κόσμου, είναι ένας και σαφές: δικαιοσύνη, ώστε ο Άρης να αγωνιστεί στην Football League απευθείας (είτε μέσω αγώνων μπαράζ) με τον κόσμο να θεωρεί ότι η ομάδα του αδικήθηκε κατάφωρα από την απόφαση να μην της δοθεί αυτή τη δυνατότητα βάσει του ΚΑΠ.

Οι φίλαθλοι των κίτρινων, άρχισαν να συγκεντρώνονται από τις 18:00 στον περιβάλλοντα χώρο του «Αλεξανδρείου» και κατόπιν κατευθύνθηκαν προς κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης.

 Αρχικά οι οπαδοί κατευθύνθηκαν στα γραφεία της ΕΡΤ 3 από τη Λεωφόρου Στρατού και παρέδωσαν σχετικό ψήφισμα (σ.σ. με το κρατικό κανάλι να δεσμεύεται ότι θα διαβαστεί αυτούσιο), ενώ συνέχισαν προς την Εγνατία, περνώντας από τα Πανεπιστήμια με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης. Κατόπιν η πορεία επέστρεψε ξανά στο Παλέ όπου και ολοκληρώθηκε.

Ο παλμός ήταν και τα συνθήματα διαδέχονται το ένα το άλλο, με κεντρικό μήνυμα «Δικαίωση για τον Άρη τώρα», όπως αναγράφεται και στα φέιγ βολάν που οι οπαδοί έριξαν.

 

To Top