Συγκλονιστική επιστολή στο PRESSARIS για τον αρχηγό του Άρη: “Χρήστο πονάμε! Δεν αξίζει κανένας να φοράει τη φανέλα…”

Μια πράγματι συγκλονιστική επιστολή έφτασε στο email του PRESSARIS από φίλο αναγνώστη. Μια ανοιχτή επιστολή στον αρχηγό του Άρη από τον Γιώργο Σουμερλίδη.

Αναλυτικά:

Χρηστο ποναμε. Δεν μπορουμε να κοιμηθουμε. Δεν μπορουμε να βγουμε απο το σπιτι να παμε στην δουλεια μας. Δεν μπορουμε να χαμογελασουμε.

Εχουμε τοσα προβληματα μεσα στην ζωη και τα ξεχναμε ολα και τρεχουμε καθε φορα να δουμε τον ΑΡΗ οπου και αν παιζει. Οσα χιλιομετρα και αν ειναι μακρια.

Οσα δακρυγονα και αν μας πεταξουν. Να κρεμαστουμε στα καγκελα και να φωναξουμε με οση δυναμη εχουμε γι αυτο που αγαπαμε. Το οτι η ομαδα δεν ηταν καλη και αγωνιστικά ηταν για υποβιβασμό δεν μας νοιαζει.

Εμεις δωσαμε ορκο και θα ειμαστε παντα εκει. Ποναμε Χρηστο. Αυτο δεν ειναι ομαδα. Αυτο δεν ειναι Αρης. Δεν ειναι 100 χρονια περηφανιας. Δεν μας πειραζουν τα ασχημα αποτελεσματα με ομαδες οπως η Σμυρνη , ο Πλατανιας , η Βεροια, η Ξανθη και ο Οφη.

Δεν μας πειραζει που η καθε ανυπαρκτη ομαδα μας κερδισε. Μας πειραζει ο τροπος. ΜΗΔΕΝ σε ολα. Μηδεν παθος , μηδεν προσπαθεια,  μηδεν διαθεση. Δεν ξερω τι εφταιξε αγωνιστηκα αλλα αυτο δεν ειναι Αρης.

Δεν εμαθα τον Αρη ετσι και δεν τον ειδα ποτε ετσι στα 100 χρονια του. Ησουν ο μοναδικος παιχτης που προσπαθεις και τρεχεις.

Δεν μας νοιαζει αν οι παιχτες που εχουμε και θα εχουμε ακομα για 3 αγωνιστηκες εχουν προσοντα ή οχι (ειδαμε οτι δεν εχουν) δεν μας νοιαζει αν εχουν ψυχη ή δεν εχουν (μας απεδειξαν πως δεν εχουν) αλλα θελουμε να δουμε ΟΛΟΥΣ να βγαζουν τις φανελες και να τις παραδωσουν στο κεντρο του γηπεδου την τελευταια αγωνιστικη. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ.

Σε 11 τυχαια παιδια να δινατε φανελα να παιξουν θα εβγαζαν περισσοτερο παθος και θα χαναμε (αν χαναμε) με ψηλα το κεφαλι.

To Top