ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συγκλονιστική κατάθεση ψυχής φίλαθλου-εθελοντή: «Αυτός είναι ο Άρης»!

Συγκλονιστική κατάθεση ψυχής εθελοντή στον αέρα της Θεσσαλονίκης! Ο Άρης Παπαδόπουλος μίλησε με αφορμή την σκληρή προσπάθεια των εθελοντών που κράτησε «ζωντανό» το Κλεάνθης Βικελίδης, μίλησε για το μεγαλείο της κιτρινόμαυρης ομάδας και δάκρυσε από συγκίνηση, γυρίζοντας τον χρόνο πίσω στον «Γολγοθά» που βίωσε η οικογένεια του Άρη!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για την εθελοντική προσπάθεια είπε:

Εμείς βρεθήκαμε διαδικτυακά για την ιδέα αρειανού από το εξωτερικό. Η καθημερινότητα μας δεν ήταν και πολύ δραστήρια όπως τώρα από πλευράς ειδήσεων για τον Άρη μας ώστε να μαζευτούμε και να κάνουμε κάποιες εργασίες. Έγιναν κάποιες συναντήσεις και βρέθηκαν κάποια παιδιά κυρίως, έφηβοι και στην πορεία βρέθηκαν και κάποιοι μεγαλύτεροι πάνω από 45 χρονών. Μπήκαμε μέσα και βρήκαμε έναν εγκαταλειμμένο σύλλογο σε όλα τα επίπεδα κυρίως τον εγκαταστάσεων. Για τα στοιχειώδη χρειαζόταν συνεχώς να κάνουμε κάτι και καταλάβαιναν τα παιδιά τι έπρεπε να γίνει. Συνεχώς συζητούσαμε μέσω διαδικτύου και στην ομάδα που κάναμε στο facebook. Βγάζαμε φωτογραφίες και τις στέλναμε στην ομαδική συνομιλία και βλέπαμε που χρειάζονταν επεμβάσεις. Ζητήσαμε από τον κόσμο στην συνεισφορά του και μέσω του δικού σας ραδιοφώνου ερχόντουσαν και παραγωγοί μας φέρνατε υλικά και μας στηρίξατε πάρα πολύ στο έργο μας. Όλα τα επίπεδα του συλλόγου μείνανε όρθια στα δύσκολα χρόνια. Συγκινούμε κιόλας που τα λέω, όταν αγαπάς κάτι πολύ έτσι είναι. Όλοι τους από εκεί μέσα μας βοήθησαν, ο κ. Ψηφίδης, ο Δημήτρης ο Πιπερίδης, ο ο Παντελής ο Ζουμπούλης, μας στήριξαν δεν έχουμε κανένα παράπονο.

Τα παιδιά συντηρούσαν τον χλοοτάπητα στα δύσκολα χρόνια. Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτά τα άτομα που έμειναν όρθια στις δύσκολες ώρες. Μπράβο και στους παίχτες τους περσινούς οι οποίοι κατάφεραν να ανέβει η ομάδα. Αυτό το παράδειγμα των εθελοντών πρέπει να το πάρουν και άλλοι από τον σύλλογο. Υπάρχουν σελίδες στο διαδίκτυο όπως το “Aris retro” οι οποίες μας μαθαίνουν ιστορίες του συλλόγου και μας μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Υπήρχαν άνθρωποι που κράτησαν τον σύλλογο όρθιο και έκαναν μεγάλες επιτυχίες.

Για τον σύλλογο είπε:

Τώρα που ο σύλλογος έχει επανέρθει, πρέπει να επανέρθει σε όλα τα επίπεδα και να διατηρηθεί εκεί και χρειάζονται κάποιοι “μπροστάριδες” να βγούνε και μαζί με την ΠΑΕ να ανέβει και ο Α.Σ. και φυσικά να στηρίξουμε και το μπάσκετ μας που έχει οικονομικά προβλήματα. Να προσέχουμε και να μη ξανακάνουμε τα ίδια.

Για τον κόσμο είπε:

Ο κόσμος να ξεκινήσει για την βαριά κληρονομιά του στα κάγκελα του απόγευμα και με την νίκη.

To Top