Συγκλονιστική σκηνή: Άναψε… κεράκι του τελικού του ’70 στο στούντιο (video)

Λίγες μέρες είναι και πάλι στη Θεσσαλονίκη ο Βασίλης Ψηφίδης και έχει καταφέρει να τους… αναστατώσει όλους με την ευρηματικότητα και τον αυθορμητισμό του. Ο παλαίμαχος άσος του Άρη, ο οποίος είναι τα τελευταία χρόνια μόνιμος κάτοικος του Χιούστον στις ΗΠΑ και βραβεύτηκε στην γιορτή για τα γενέθλια του συλλόγου, «ξαναχτύπησε» σε τηλεοπτικό στούντιο!

Ο Ψηφίδης έχει συγκλονίσει τους πάντες με την αμεσότητα, την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό του. Και φυσικά για την μεγάλη του αγάπη για τον κιτρινόμαυρο σύλλογο. Φιλοξενούμενος στο στούντιο της ΕΤ3 και ενώ έδινε συνέντευξη… άναψε ένα κεράκι, το οποίο έχει κρατημένο από τον τελικό κυπέλλου του 1970, ένα από τα χιλιάδες που είχαν… φωταγωγήσει το Καυταντζόγλειο εκείνη τη μεγάλη βραδιά του Ιουνίου!

«Κρύβω ένα κερί στο σεντούκι μου εδώ και 42 χρόνια» είπε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει φανερά συγκινημένος: «Ήρθα εδώ για να εκπληρώσω ένα χρέος μου που χρωστάω στον Άρη, απέναντι στους χιλιάδες αρειανούς, αλλά και στους συμπαίκτες μου. Ελπίζω να τους εκφράζω όλους, αν και κάποιος λείπει και αναφέρομαι στον Βαγγέλη Συρόπουλο».

 
Δείτε την συγκλονιστική στιγμή στο βίντεο της εκπομπής μετά το 5’:00’’!

O Ψηφίδης αφού είχε το αναμμένο κεράκι στα χέρια του, μίλησε για το τότε, το σήμερα, αλλά και το αύριο του Άρη. Ένας μετανάστης Αρειανός, ο οποίος μίλησε στην κιτρινόμαυρη καρδιά!

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

To Top