Συγχαρητήρια Αγκάνθο στον Ντελ Μπόσκε με φωτογραφία… μνημείο!

Συγχαρητήρια στον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε έστειλε μέσα από το twitter ο Νταβίντ Αγκάνθο για την ανάδειξή του ως κορυφαίου προπονητή το 2012 από την FIFA! Ο Ισπανός επιθετικός μαζί με τα συγχαρητήρια ανήρτησε και μια φωτογραφία, τον ίδιο με τον Ντελ Μπόσκε όταν οι δυο τους συνυπήρξαν στη Ρεάλ! Αγκάνθο με τη φανέλα της Ρεάλ με το Νο34!

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε αναδείχτηκε στο πρόσφατο gala της FIFA κορυφαίος προπονητής του 2012 (οδήγησε την Ισπανία στην κατάκτηση του δεύτερου σερί Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος), κερδίζοντας τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Νταβίντ Αγκάνθο έγραψε στο twitter: “Συγχαρητήρια μίστερ! Το άξιζες…”.

Οι δύο τους συνεργάστηκαν στη “βασίλισσα” και η φωτογραφία μάλιστα που “ανέβασε” στο twitter ο Ισπανός επιθετικός είναι σημαδιακή και ξεχωριστή για εκείνον. Είναι από το μοναδικό και μάλιστα κρισιμότατο παιχνίδι που αγωνίστηκε τη σεζόν 1999-2000 και χάρη σ’ εκείνη τη συμμετοχή θεωρείται πραγματικός πρωταθλητής Ευρώπης.

Στις 22 Μαρτίου η Ρεάλ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Έπαιζε μέσα στο Τροντχάιμ με τη Ρόζενμποργκ και ήθελε μόνο νίκη για να περάσει ως δεύτερη από τον όμιλο καθώς ισοβαθμούσε με την Ντιναμό Κιέβου. Ο Μοριέντες και ο Ανελκά ήταν τραυματίες και ο 19χρονος τότε Αγκάνθο έπαιξε βασικός δίπλα στον Ραούλ, που σκόραρε, και η “βασίλισσα” νίκησε 1-0. Στη συνέχεια απέκλεισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Μπάγερν Μονάχου, στον τελικό στο Παρίσι νίκησε 3-0 τη Βαλένθια του Εκτορ Κούπερ και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης.

To Top