Συγχαρητήρια Α.Σ. στις κορασίδες

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει την ομάδα βόλεϊ των κορασίδων για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο φάιναλ φορ της Ε.ΠΕ.Σ.Θ. εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Άρης. 

Η ανακοίνωση στην οποία υπάρχουν και κάποια παράπονα για τη διαιτησία: “Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση του FINAL FOUR Κορασίδων της Ε.ΠΕ.Σ.Θ. το τριήμερο 8-9-10 Μαρτίου 2013 που διεξήχθη στο κλειστό Γυμναστήριο Πολίχνης «Αλέξανδρος Νικολαΐδης».

Έδειξε πραγματικά τόσο την πολύ καλή οργάνωση (παρά κάποια διαιτητικά ‘παρατράγουδα’), όσο και το υψηλό επίπεδο βόλεϊ που παρουσιάστηκε από τις τέσσερις ομάδες σ’ αυτή την κατηγορία.

Συγχαρητήρια στην ομάδα Βόλεϊ της Ελπίδας Αμπελοκήπων για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Συγχαρητήρια επίσης στις ομάδες των ΠΟ Μουδανιών και του Αίαντα Ευόσμου για την τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα.

Τέλος πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια του ΑΡΗ που κατέκτησαν τη δεύτερη θέση και προκρίθηκαν στη προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, δίνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Το ενθαρρυντικό είναι ότι οι αθλήτριες μας προέρχονται από τις ακαδημίες μας και όχι από μεταγραφές, πιστοποιώντας έτσι την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Συλλόγου.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ευχαριστεί θερμά την εταιρεία ΄ GALA’ για τις μπάλες που χορήγησε στην ομάδα μας και σ’αυτό το Final Four όπως και στο Final Four Νεανίδων της Ε.ΠΕ.Σ.Θ”.

To Top