Κρεμάει τα παπούτσια του ο Όουεν

Την απόφαση να βάλει τέλος στην καριέρα του στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν πήρε ο Μάικλ Όουεν και την ανακοίνωσε μέσω twitter. 

«Μεγάλη ημέρα σήμερα. Αποφάσισα πως αυτή θα είναι η τελευταία μου σεζόν ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής»,έγραψε ο Όουεν στο Twitter.

Στη προσωπική του ιστοσελίδα ο 33χρονος επιθετικός ανέφερε: «Με μεγάλη περηφάνια ανακοινώνω την πρόθεσή μου να αποσυρθώ. Είχα την τύχη στην καριέρα μου να οδηγηθώ σε ένα ταξίδι που μόνο στα όνειρά μου θα μπορούσα να δω. Έχοντας αναδειχθεί από τις ακαδημίες της Λίβερπουλ, έχοντας κάνει το ντεμπούτο μου στα 17, προτού αγωνιστώ σε Ρεάλ, Νιούκασλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Στόουκ, αλλά και με 89 συμμετοχές στην εθνική ομάδα, νιώθω πως είναι η κατάλληλη στιγμή να ρίξω την αυλαία. Τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν πιθανό χωρίς την τεράστια βοήθεια από προπονητής, γυμναστές, συμπαίκτες, σταφ, φιλάθλους και χορηγούς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθέναν ξεχωριστά για τον τεράστιο ρόλο που έπαιξαν και με βοήθησαν να φτάσω στην κορυφή. Πάνω από όλα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, την όμορφη σύζυγό μου Λουίζ, που μου έδειξε τη συνεχή αγάπη και υποστήριξή της στα πάνω και τα κάτω της καριέρας μου , ενώ μου πρόσφερε το μεγαλύτερο δώρο από όλα, τα παιδιά μας. Ευχαριστώ τη μητέρα μου και τον πατέρα μου. Δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς εσάς».

To Top