Συζήτηση Μάντζιου-παικτών για να βγει αντίδραση!

Ο Άρης με εξαίρεση το δεύτερο ημίχρονο (και την νίκη επί του Αστέρα) δεν “μπήκε” καλά στα πλέι όφ. Δυο ήττες, με αυτήν από την ΑΕΚ να τον “πληγώνει” πιο πολύ, μια και ήρθε μετά από κακή εμφάνιση (πέρα από την άσχημη διαιτησία του Κουλμπάκοφ).

Οι κιτρινόμαυροι καλούνται να δείξουν αντανακλαστικά και να βγάλουν αντίδραση, από τη στιγμή που υπάρχει προβληματισμός και πίεση.

Ο Άκης Μάντζιος γνωρίζει καλά ότι η κατάσταση χρειάζεται αποσυμπίεση, θέλει να προκαλέσει την αντίδραση αυτή, επιστρατεύοντας την θετική ενέργεια όλων μέσα στην ομάδα. Σε αυτό το πλαίσιο ο προπονητής του Άρη αναμένεται να κάνει μια συζήτηση με τους παίκτες του για όλα όσα πήγαν λάθος στα τελευταία δύο ματς και ειδικότερα να σταθεί στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπου χάθηκε μια χρυσή ευκαιρία για να τελειώσει σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση Ευρώπη.

Προπονητής και παίκτες αναμένεται να θέσουν επί τάπητος τι πήγε στραβά και να βρουν τους τρόπους να επιστρέψει ο Άρης στον δρόμο των επιτυχιών για να ολοκληρώσει την προσπάθεια που ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Όλοι μαζί καλούνται να διαχειριστούν την πιεστική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί ώστε να μην χαθεί το πλεονέκτημα που συνεχίζει να έχει η ομάδα για τη 2η θέση και την έξοδο της στην Ευρώπη, έχοντας μπροστά τους ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο οποίο είναι υποχρεωμένοι να αντιδράσουν. Ο Άρης μπορεί να ρεφάρει την Κυριακή στην Λεωφόρο, αλλά πρώτα θα πρέπει να δείξει άμεσα αντανακλαστικά.

 

To Top