«Συζητά με Άρη η Λάρνακα για Χέβελ, θέλει να φύγει – Είναι πολυθεσίτης και έχει αγωνιστική ετοιμότητα»

Ο Κύπριος δημοσιογράφος Ανδρέας Βεντούρης ρεπόρτερ της ΑΕΚ Λάρνακας μίλησε για τον 23χρονο Ολλανδό, Έκτορ Χέβελ, που ενδιαφέρει τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για το αν γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Άρη:

«Λοιπόν από την ΑΕΚ πρέπει να αποχωρήσει ένας παίκτης από τον κατάλογο Α. Στον κατάλογο Α, στην Κύπρο, κάθε ομάδα πρέπει να έχει μέχρι 15 παίκτες μη Κύπριους άνω των 23 ετών. Στον κατάλογο Β μπορεί να βάλει όσους παίκτες θέλει. Τώρα στον πρώτο κατάλογο έχει 16 οπότε ένας από αυτούς πρέπει να φύγει. Είναι σε συζητήσεις με τον Άρη να δοθεί, είναι βασικός στα παιχνίδια της ΑΕΚ Λάρνακας.

Είχε κάνει κάποιες δηλώσεις ο Χέβελ μετά το τέλος του αγώνα με τη Γάνδη. Είπε ότι ήθελε να παίξει σε άλλο πρωτάθλημα, τώρα που τελειώνει το συμβόλαιο του, το καλοκαίρι του 2020. Δεν έγινε ανανέωση συμβολαίου και ενδεχομένως αυτές οι δηλώσεις να μην ήταν τυχαίες.

Είναι γεγονός πως ο Άρης βρίσκεται σε επαφές με την ΑΕΚ. Έχω δει δημοσιεύματα που λένε ότι ο Άρης τον θέλει δανεικό. Το συμβόλαιό του τελειώνει τώρα, οπότε αν τον πάρεις δανεικό μετά είναι ελεύθερος. Δεν ξέρω αν γίνεται συζήτηση ΑΕΚ-Χέβελ να του κάνουν ανανέωση και να τον δανείσουν στον Άρη. Είναι ένα λογικό σενάριο».

Επίσης τόνισε:

«Η ΑΕΚ παίζει το πρώτο της παιχνίδι αύριο για το πρωτάθλημα. Μην απορήσετε αν παίξει ο Χέβελ. Αν αύριο έχει στη λίστα τον Χέβελ δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να τον βγάλει στις 6 Σεπτεμβρίου. Δεν θα σημαίνει κάτι αν παίξει αύριο».

Για το στιλ του ποδοσφαιριστή και τις θέσεις του:

«Δεν είναι 10άρι. Έχει παίξει 6άρι, αριστερό εξτρέμ και αριστερό μπακ. Είναι πραγματικός πολυθεσίτης. Στο ματς με τη Γάνδη ήταν πίσω από την κορυφή. Παίζει πολλές θέσεις. Σε αυτό το παιχνίδι έπαιξε σε τρεις θέσεις. Η καθαρή του θέση βέβαια είναι στο κέντρο γιατί τρέχει πάρα πολύ, είναι δημιουργικός αλλά και βοηθά στο ανασταλτικό κομμάτι».

Για το πιθανό λόγο που φεύγει από την ΑΕΚ:

«Επειδή το συμβόλαιο του τελειώνει και ο ίδιος θέλει να παίξει αλλού. Η ΑΕΚ δεν θέλει πολύ να τον δώσει αλλά ο ποδοσφαιριστής θέλει να αποχωρήσει. Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα με το ελληνικό πρωτάθλημα. Στις δηλώσεις του είπε πως δεν έχει θέμα να παίξει και σε μεγάλη ομάδα της Βουλγαρίας. Οπότε αν δεν έχει θέμα εκεί, γιατί να μη παίξει στον Άρη;»

Για την αγωνιστική του ετοιμότητα:

«Είναι πανέτοιμος. Έχει παίξει έξι ματς ευρωπαϊκά, σε όλα βασικός, έβαλε δύο γκολ μάλιστα. Εγώ θεωρώ ότι είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Είναι βραχύσωμος για μέσος. Αυτό είναι το μειονέκτημα του. Πάντως τρέχει πάρα πολύ, δημιουργεί, έχει καλές επιστροφές και πολύ καλά στημένα. Αν ο Άρης τον πάρει θα είναι πολύ καλή προσθήκη. Δεν εκτελεί πέναλτι πάντως (σ.σ. γέλια)».

To Top