Συζητήθηκε η αίτηση, παρέμβαση ΙΚΑ σε βάρος του Άρη!

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης η αίτηση της ΠΑΕ Άρης για την έκδοση προσωρινής διαταγής για την υπαγωγή στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα. Οι κίτρινοι είναι πλέον σε κάτασταση αναμονής της απόφασης.

Όπως είναι φυσικό σε ανάλογες περιπτώσεις, το δημόσιο προβάλλει εμπόδια. Οι κίτρινοι θυμούνται, άλλωστε τη σθεναρή στάση του δημοσίου στην προηγούμενη διαδικασία με το άρθρο 44. Σήμερα, από πλευράς πιστωτών παραστάθηκε μόνο ΙΚΑ με τους δικηγόρους του, οι οποίοι έκαναν παρέμβαση, ζητώντας να αποφασίσει αρνητικά το δικαστήριο στην αίτηση του Άρη.

Οι νομικοί  που παραστάθηκαν στην αίτηση, δηλαδή οι Τσομίδης, Αργυριάδης και Χριστοφορίδης αντέκρουσαν με δικά τους επιχειρήματα τις θέσεις του Άρη και δηλώνουν συγκρατημένα αισιόδοξοι για την τελική έκβαση της απόφασης.

Αυτήν τη στιγμή δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν η απόφαση θα εκδοθεί σήμερα που είναι το πιθανότερο, είτε το αργότερο τη Δευτέρα, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις όπου το δικαστήριο ανακοινώνει αποφάσεις και Σάββατο.

To Top