ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συζητήσεις με Ιτούρμπε, όλα ανοιχτά για την “επόμενη μέρα”

Μια από τις περιπτώσεις που απασχολεί τον Άρη είναι αυτή του Χουάν Ιτούηρμπε, για την οποία είναι ξεκάθαρο ότι προβλέπονται και απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί, όπως έχουμε αναφέρει σε άλλο ρεπορτάζ.

Όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να ξεκινήσει μια συζήτηση αναφορικά με το μέλλον του Παραγουανού στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Δεδομένου του ότι ο Άρης έχει μπροστά του κάθε αγωνιστική το “αγκάθι” να επιλέξει τον παίκτη που καλύπτει θέση ξένου, είναι πλέον προ των πυλών η εξέλιξη μιας συζήτησης με τον Ιτούρμπε, από τη στιγμή που ο έμπειρος επιθετικός πήρε ευκαιρίες από την προετοιμασία ακόμη, αλλά δεν έδειξε να ανταποκρίνεται στο σύνολο των αγωνιστικών ευθυνών του και των προσδοκιών που υπήρχαν.

Άλλωστε είναι ένα από τα βαριά συμβόλαια των κιτρινόμαυρων. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο κι ενώ αναμένεται να δοθούν ευκαιρίες στον Έντγουιν Ροντρίγκες ξεκινάει μια περίοδος ζυμώσεων, χωρίς να μπορεί κανείς προς το παρόν να προδιαγράψει την τελική εξέλιξη με τον Ιτούρμπε.

Η αίσθηση που υπάρχει αυτή την στιγμή είναι ότι το θέμα είναι ανοιχτό και το πλέον πιθανό είναι να αναζητηθεί η “χρυσή τομή” για την λύση της συνεργασίας.

To Top