ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συζητήσεις παικτών με Γκουγκουλιά: συγκέντρωση στον στόχο και πράξεις!

Ο Άρης έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό, το οποίο ήταν το ζητούμενο και με αυτό επέστρεψε η αποστολή τα ξημερώματα της Τετάρτης από το Αγρίνιο, πατώντας ξανά στη “βάση” της μετά από την περασμένη Παρασκευή.

Οι παίκτες δεν υπάρχει περιθώριο να μείνουν στη νίκη στο Αγρίνιο, μια και από αύριο ο Άρης έχει ακόμη ένα ταξίδι και συγκεκριμένα στην Αθήνα όπου το Σάββατο (17/02) έχει μία δύσκολη αποστολή στην έδρα του Ατρομήτου.

Όπως σημειώνεται από όλους δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για χαλάρωση με τους κιτρινόμαυρους να έχουν στο μυαλό τους, την επιχείρηση “τρίποντο” μέσα στο Περιστέρι.

Ήδη οι συζητήσεις και οι παραινέσεις όλων μέσα στην ομάδα έχουν συγκεκριμένη κατεύθυνση: συγκέντρωση στον στόχο και πράξεις.

Όπως επισήμανε ο τιμ μάνατζερ των κιτρινόμαυρων Γιώργος Γκουγκουλιάς: “Την πρώτη μέρα τους αφήσαμε να το χαρούν, ειδικά στο ταξίδι της επιστροφής. Τώρα θα πάω να τους μιλήσω και να τους εξηγήσω ότι πρέπει με σκυμμένα τα κεφάλια να συνεχίσουν την προετοιμασία, καθώς υπάρχει και ο επαναληπτικός του Χαριλάου”.

To Top