Συζητήσεις στο “τραπέζι”, “εξετάσεις” στο γήπεδο για Δάρλα

Ανοιχτό παραμένει το θέμα της συνεργασίας του Άρη με τον Φίλιππο Δάρλα. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής είναι από την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη και από τα… προφορικά περνούν πλέον στο ουσιαστικό κομμάτι που θα κρίνει το αν θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, ενισχύοντας την ομάδα από τον Ιανουάριο.

Το θέμα Δάρλα έχει δυο πτυχές. Από τη μια τις συζητήσεις στο “τραπέζι” των διαπραγματεύσεων, εκεί όπου υπάρχει προχωρημένο σημείο επαφής και από την άλλη οι “αποδείξεις” ότι ο έμπειρος αμυντικός είναι σε θέση να βοηθήσει σχεδόν άμεσα τους κίτρινους. 

Όταν τέθηκε από πλευράς Άρη το θέμα της ετοιμότητας του ποδοσφαιριστής, ο Δάρλας ήταν κατηγορηματικός και ζήτησε να μπει άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας. για να υπάρχει η… άμεση «απάντηση».

Ο διεθνής αμυντικός θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και θα έχει και νέα συνάντηση την Παρασκευή με τους ανθρώπους του Άρη. Παράλληλα με τις συζητήσεις, αναμένεται να πάρει μέρος στην σημερινή προπόνηση  στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά και στη συνέχεια μέχρι και τη Δευτέρα για να έχει και ο Πάουλο Κάμπος μια πιο αξιόπιστη εικόνα για την αγωνιστική του ετοιμότητα.

To Top