Ξεκάθαρα τα “θέλω” του Άρη με Κόκε, στο χέρι του Ισπανού η επιστροφή – Προθεσμία για να αποφευχθεί το… σίριαλ

Τρεις συναντήσεις-συζητήσεις έγιναν στη Θεσσαλονίκη για το θέμα της επιστροφής του Σέρχιο Κόκε, με την άφιξη του ατζέντη και αδελφού του Ισπανού επιθετικού.

Ο Άρης ήταν ξεκάθαρος και έδειξε ότι θέλει την συνεργασία με τον 31χρονο επιθετικό, με έναν και μοναδικό στόχο την άνοδο της ομάδας και το έδειξε έμπρακτα:

1. Έστειλε εισιτήρια στον Χοσέ Μανουέλ Κοντρέρας, τον εκπρόσωπο του για να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να γίνουν συζητήσεις πρόσωπο με πρόσωπο και με “ανοιχτά χαρτιά”.

2. Ανέβασε την προσφορά κατά 50% από την αρχική των προφορικών συζητήσεων, στο πλαίσιο πάντα των οικονομικών ισορροπιών που θέλει να κρατήσει (ας μην ξεχνάμε ότι αγωνίζεται στην ερασιτεχνική Γ’ εθνική) και δέχθηκε να δώσει εγγυήσεις.

Τα “τρία… ημίχρονα” των επαφών ξεκαθάρισαν τα “θέλω” του Άρη. Πλέον είναι στο χέρι του Ισπανού επιθετικού να επιστρέψει, δείχνοντας έμπρακτα τα όσα έχει πει δημόσια και μάλιστα και πολύ πρόσφατα.

Από κει και πέρα, ο Άρης έδωσε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα για να έχει μια απάντηση, προκειμένου να προχωρήσει στον μεταγραφικό του σχεδιασμό και φυσικά να αποφύγει οποιοδήποτε “σίριαλ” που θα τον αποπροσανατολίσει από τον στόχο της ανόδου.

To Top