Τακτική ανάλυση του αντιπάλου και οι πρώτες σκέψεις του Κάμπος

Στην καθιερωμένη ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού του εκάστοτε αντιπάλου προχώρησε στη χθεσινή προπόνηση ο Πάουλο Κάμπος, που μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για την αγωνιστική φυσιογνωμία του… άγνωστου Απόλλωνα Αρναίας.

Ο βραζιλιάνος γνωρίζει πολύ καλά ότι η ομάδα της Χαλκιδικής θα “ταμπουρωθεί” στην άμυνα της -όπως κάθε φετινός αντίπαλος στο Χαριλάου- και για τον λόγο αυτό μαζί με τους συνεργάτες του “σκανάρισαν” τις αδυναμίες της ομάδας του Γιάννη Τζιφόπουλου.

Ιδιαίτερο βάρος πέφτει στην πίεση που θα ασκήσουν οι επιθετικοί του Άρη στο αμυντικό δίδυμο της ομάδας του Απόλλωνα, που δεν φημίζεται για την σταθερότητα του στο φετινό πρωτάθλημα.

Γενικότερα η αμυντική γραμμή του Απόλλωνα είναι επιρρεπής στο λάθος, γεγονός που θα εκμεταλλευθεί ο Κάμπος, “φορτώνοντας” με παίκτες την αντίπαλη περιοχή όταν ο Άρης θα επιτίθεται.

Το αναμενόμενο 4-4-2 θα διαφοροποιείται ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα σε 4-3-3 με τον Σουνά να συγκλίνει προς το κέντρο και τους Ατματσίδη και Πόι να πλαισιώνουν τον Καπνίδη που θα βρίσκεται μόνος στην κορυφή της επίθεσης.

Βασικό ζητούμενο για τον 57χρονο τεχνικό είναι ένα γρήγορο γκολ, ώστε να απαλλαγεί η ομάδα από το άγχος του αποτελέσματος και να μπορέσει όπως και στο παιχνίδι με το Βυζάντιο να διαχειριστεί με σχετική ευκολία την εξέλιξη της αναμέτρησης.

To Top