Συζητούν για ανανέωση Άρης και CYTA!

Στο περιθώριο της σημερινής εκδήλωσης της ΚΑΕ για να τιμήσει τους χορηγούς της και τους κατόχους διαρκείας, αναμένεται να γίνει ραντεβού μεταξύ διοίκησης και της CYTA προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών για άλλα δύο χρόνια!

Η κυπριακή εταιρεία τηλεπικοινωνιών είναι χορηγός του Άρη τα τελευταία δύο χρόνια, υπάρχει ικανοποίηση από αυτή τη συνεργασία και από τις δύο πλευρές και δεν αποκλείεται αυτή η ικανοποίηση να μετουσιωθεί σε ανανέωση του “συμβολαίου” ανάμεσά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες στα γραφεία της ΚΑΕ σε λίγη ώρα αναμένονται οι άνθρωποι της CYTA και πιο συγκεκριμένα οι κυρίες Μαρία Νικολάου και Χριστίνα Καραβατά, διευθυντικά στελέχη του τμήματος μάρκετινγκ της CYTA Hellas, για να συζητηθεί σε ποιο πλαίσιο μπορεί να διαμορφωθεί μια νέα συνεργασία των δύο πλευρών.

Είναι πολύ σημαντική πηγή εσόδων η συγκεκριμένη χορηγία και αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς την σημαντικότητα της ανανέωσης (αν προέλθει) σε μια περίοδο βαθύτατης οικονομικής κρίσης.

To Top