Συμβόλαιο… αποχώρησης με υπερδιπλασιασμό ζήτησε ο Χουανκάρ από τον Παναθηναϊκό

Σε κρίσιμο στάδιο έχουν μπει πλέον οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Χουάνκαρ για την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει στο τέλος του μήνα.

Στο προ μηνών, πρώτο ραντεβού που είχε γίνει ανάμεσα στους «πράσινους» και τον εκπρόσωπο του Ισπανού μπακ, είχε ζητηθεί ένα ποσό 650.000 ευρώ από τις 280.000 ευρώ που λαμβάνει στο «τρέχων» συμβόλαιό του.

Είναι ξεκάθαρο, πως ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον 32χρονο άσο και γι’ αυτό γίνονται άλλωστε και οι διαπραγματεύσεις εδώ και αρκετές ημέρες, όμως τη δεδομένη στιγμή οι απαιτήσεις που έχει εγείρει η «ισπανική» πλευρά, κρίνονται πολύ υψηλές.

Συγκεκριμένα, η αντιπρόταση που έγινε την Τετάρτη (1/6) απ’ τον ατζέντη του Χουάνκαρ προς τους «πράσινους», φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους και την εφορία. Ποσό που μεταξύ άλλων -εφόσον δοθεί- «χαλάει» και τις εσωτερικές ισορροπίες στα «πράσινα» αποδυτήρια.

Το θέμα δεν έχει τελειώσει ακόμη αρνητικά και είναι ξεκάθαρο πως και ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να «ανέβει» για να έρθει πιο κοντά με την πλευρά του παίκτη, όμως απ’ την άλλη -απ’ τους «πράσινους»- είναι δεδομένο πως θα πρέπει να μπει η όλη συζήτηση σε άλλη βάση.

To Top