Συμφωνία για τις οφειλές με επτά παίκτες, ακολουθούν οι υπόλοιποι!

Προκαταβολές και διακανονισμούς με επτά παίκτες έκανε σήμερα η ΚΑΕ Άρης, ξεκινώντας την διευθέτηση των υποχρεώσεων που έχει από την φετινή χρονιά. Παράλληλα πλήρωσε και έναν μισθό στο υπαλληλικό προσωπικό, ενώ αύριο και μεθαύριο θα γίνουν συναντήσεις με παίκτες και μέλη του τεχνικού τιμ για τον ίδιο λόγο.

Ο αρχηγός του Άρη, Αντώνης Ασημακόπουλος, οι δύο ξένοι της ομάδας, Μοχάμεντ Πάσαλιτς και Τζέρεμι Χαντ, καθώς και οι νεαροί Λευτέρης Μποχωρίδης, Σπύρος Μούρτος, Ευθύμης Τσακαλέρης και Τάσος Δήμας διακανόνισαν τις οφειλές που υπήρχαν από την φετινή χρονιά, με καταβολή ενός χρηματικού ποσού ως προκαταβολή (στους μικρούς θα μπουν αύριο τα χρήματα στους λογαριασμούς τους) και τα υπόλοιπα σε συμφωνία για είσπραξη μέσα στο καλοκαίρι. Πληρώθηκαν επίσης ένα μηνιάτικο οι υπάλληλοι των γραφείων της ΚΑΕ.

Αύριο και μεθαύριο είναι η σειρά των Σωτήρη Καραποστόλου, Κώστα Χαρίση, Μιχάλη Πελεκάνου, Γιώργου Τσιάρα και Δημήτρη Βεργίνη, όπως επίσης σειρά θα πάρουν και τα μέλη του τεχνικού τιμ, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του Βαγγέλη Αγγέλου.

 

To Top