Συμφωνία ΕΠΟ – Σουπερλίγκας – ΠΣΑΠ… προσεχώς βλέπει ο Σαρρής!

Κοντά σε συμφωνία και με την Σουπερλίγκα βρίσκεται η ΕΠΟ και ο ΠΣΑΠ για τις οφειλές των ομάδων προς τους ποδοσφαιριστές, όπως επιβεβαίωσε σήμερα με ραδιοφωνικές δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής.

Σε δηλώσεις που έκανε στο “NOVA Σπορ FM” υποστήριξε ότι “ξεκινήσαμε μια συζήτηση με τον ΠΣΑΠ και τις δύο λίγκες, για να καταλήξουμε σε ένα μνημόνιο για να σωθεί το ποδόσφαιρο. Γιατί επί της ουσίας αυτό γίνεται. Ήδη υπεγράφη η σχετική συμφωνία με τη Football League. Θεωρώ πως πολύ σύντομα θα καταλήξουμε σε συμφωνία και με τη Σούπερ Λίγκα. Έτσι και οι ομάδες δεν θα υποβιβαστούν λόγω χρεών, αλλά και οι ποδοσφαιριστές δεν θα χάσουν τα λεφτά τους.

Μένουν κάποια διαδικαστικά θέματα. Ήταν ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της ΕΠΟ και σε αυτό βοήθησαν πρώρα οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές κι εν συνεχεία οι ομάδες. Ο ΠΣΑΠ και η Σούπερ Λίγκα έχουν σχεδόν συμφωνήσει κι απομένουν κάποια διαδικαστικά με την ΕΠΟ. Η ομοσπονδία δεν θα εμπλέκεται άμεσα, αφού αν υπάρχουν οφειλές σε παίκτες θα είναι θέμα του ΠΣΑΠ και της λίγκας”.

 

To Top