Ψυχολογικές «ντόπες» από Μιχαλήτσο με ομιλία στους παίκτες

Η αντίστροφη μέτρηση στο πρωτάθλημα της Σούπερ λίγκας έχει ξεκινήσει, κάθε παιχνίδι είναι «χωρίς αύριο» και η ανάγκη των βαθμών πολύτιμη από ποτέ.

Όσο πλησιάζει το κρίσιμο παιχνίδι του Άρη με τον Πλατανιά, τόσο ο Γιάννης Μιχαλήτσος θέλει να βοηθήσει πολύ στο κομμάτι της ψυχολογίας, γνωρίζοντας ότι σε τέτοιους αγώνες, η ψυχή και το πάθος των ποδοσφαιριστών, κρίνουν πολλά στη διαμόρφωση των συνθηκών του αγώνα, άρα και στο τελικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής των κίτρινων θέλησε να κρατήσει σε ψυχολογική εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του, ποντάροντας πάρα πολύ στην καλή τους ψυχολογία. Την Πέμπτη μίλησε με τον Γιάννη Γιαννιώτα, αλλά και τους άλλους διεθνείς Δημήτρη Διαμαντάκο και Δημήτρη Σουνά.

Σήμερα μίλησε σε όλους τους ποδοσφαιριστές των κίτρινων και τους μίλησε στο κέντρο του γηπέδου για λίγα λεπτά. Ο Μιχαλήτσος ζήτησε τα αυτονόητα: «Συγκέντρωση, καθαρό μυαλό, απαλλαγή από το άγχος και αυτοπεποίθηση», υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα έχει τα αγωνιστικά εφόδια για να τα καταφέρει.

Στη σημερινή προπόνηση ήταν φανερή η καλή διάθεση και το πείσμα να πετύχουν τον στόχο τους, δείγμα ότι το καλό κλίμα υπάρχει, όπως και η αποφασιστικότητα στις τάξεις των παικτών.

To Top