«Συμφωνία Παπασταθόπουλου-Μπέτις»

Μια ανάσα από την Μπέτις βρίσκεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με τους Ισπανούς να κάνουν λόγο για συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Έτοιμος να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Όπως αποκαλύπτουν οι Ισπανοί, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται πλέον μια ανάσα από την οριστική του μετακόμιση στην ιβηρική χώρα και την La Liga, καθώς φέρεται να έφτασε σε συμφωνία με την Μπέτις, ανατρέποντας έτσι τα τελευταία δεδομένα..

Σύμφωνα με το «ABC de Sevilla», οι δύο πλευρές τα βρήκαν, καθώς όπως αναφέρεται, ο Έλληνας στόπερ έριξε τις οικονομικές του απαιτήσεις, με τις διαπραγματεύσεις να προχωράνε με γοργούς ρυθμούς, κάνοντας λόγο για συμφωνία. Εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ο Σωκράτης θα γίνει ποδοσφαιριστής της Μπέτις μέσα στις επόμενες ώρες, με την ομάδα της Σεβίλλης να καλύπτει έτσι το κενό του Μαρκ Μπάρτρα ο οποίος θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση «έπαιξε» η γνώμη του Μπεγιερίν, με τον οποίο ο Σωκράτης συνεργάστηκε την περίοδο που φορούσε τη φανέλα της Άρσεναλ. Για τον Παπασταθόπουλο αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί στην Ισπανία.


To Top