Συνάντηση Δαμιανίδη – Τσαλδάρη, προς λύση το πρόβλημα!

Προς λύση οδεύει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τον Δημήτρη Τσαλδάρη και οδήγησε τον παίκτη να κάνει σήμερα αποχή από την προπόνηση της ομάδας! Ο Τσαλδάρης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το θέμα θα λυθεί οριστικά αύριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS που επιβεβαιώνονται και από τις δύο πλευρές, μέσα από τη συνάντηση που έγινε πριν από λίγη ώρα μεταξύ Τσαλδάρη και Δαμιανίδη, το όλο θέμα οδεύει προς… εκτόνωση.

Οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι πολύ καλές και είναι γνωστό ότι ο ένας τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση για τον άλλον. Στην συνάντηση που είχαν ο Τσαλδάρης άκουσε ορισμένα πράγματα που ήθελε να ακούσει και πλέον στο νέο ραντεβού των δύο πλευρών την αυριανή ημέρα, θα προκύψει οριστική λύση στο πρόβλημα που προέκυψε!

Το θέμα Τσαλδάρη είναι υπό μια έννοια “ανεξάρτητο” με τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα και τη νέα αποχή των παικτών, οι οποίοι πάντως ενημερώθηκαν πως θα πληρωθούν την Παρασκευή ή την Δευτέρα γιατί απαιτείται ένα χρονικό διάστημα 2-3 ημερών για να γίνει μεταφορά χρημάτων από μια τράπεζα σε μια άλλη. Η δόση των τηλεοπτικών έχει εισπραχθεί από τον ΕΣΑΚΕ και οι ομάδες θα μπορούν να την εκταμιεύσουν την Παρασκευή ή την Δευτέρα.

To Top