Ο Άρης «έφτασε» μέχρι το Μπαρτσελόνα – Μίλαν, μέσω του PRESSARIS! (photostory & videos)

Όσο απίστευτο κι αν μοιάζει, το όνομα του Άρη ακούστηκε ακόμα και στο «Καμπ Νόου», πριν από τη μεγάλη χθεσινή σύγκρουση Μπαρτσελόνα – Μίλαν! Το PRESSARIS βρέθηκε στο θρυλικό γήπεδο και… εισέπραξε για λογαριασμό των «κίτρινων» κολακευτικά σχόλια από τους Καταλανούς δημοσιογράφους, που δεν ξέχασαν την περσινή πορεία της ομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ!

1,90 πληρώνει ο «άσος» του Άρη κόντρα στον Αστέρα. Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Οι οπαδοί της «Μπάρτσα» στη βροχερή Βαρκελώνη, αλλά και δεκάδες εκατομμύρια τηλεθεατές απ’ όλο τον πλανήτη, μετρούσαν τα λεπτά αντίστροφα για να ξεκινήσει ο επαναληπτικός προημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ. Την ίδια στιγμή, όμως, κάποιες από τις συζητήσεις στην εξέδρα Τύπου του «Καμπ Νόου» είχαν… κιτρινόμαυρο χρώμα! Αφορμή ήταν το άκουσμα της προέλευσης της διαπιστευμένης δημοσιογράφου του PRESSARIS, Ελπίδας Φαρδογιάννη…

«Άρης, η ελληνική ομάδα που πέρσι απέκλεισε την Ατλέτικο, σωστά; Η ομάδα του Έκτορ Κούπερ», ήταν η αρχική αντίδραση κάποιων εκ των ρεπόρτερ της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι έδειξαν ότι διαθέτουν μνήμη και εύρος γνώσεων που ξεπερνά τα στενά ενδιαφέροντα των «μπλαουγκράνα».

Η εξήγηση που έδωσαν γι’ αυτό το γεγονός ήταν απλή: «Ο Άρης είναι αρκετά γνωστός στη Βαρκελώνη, επειδή είχε παίκτες από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, παιδιά όπως ο Χαβίτο και ο Τόνι Κάλβο. Μπορεί να μην έκαναν καριέρα εδώ, αλλά δεν τους ξεχνάμε»!

Σ’ εκείνο το σημείο, μάλιστα, τους θυμίσαμε και την παρουσία του Γκιγέρμο Όγιος στους «κίτρινους», ενός προπονητή που είχε αφήσει το δικό του έργο στη Μασία, την ακαδημία της «Μπάρτσα».

Η είσοδος των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο για την προθέρμανση, έβαλε τέλος στις συζητήσεις για τον Άρη, αφού το χειροκρότημα των οπαδών των «μπλαουγκράνα» σκέπασε τα πάντα…

Ακολούθησε η αναμέτρηση, που αποτέλεσε μια μοναδική εμπειρία για όλους όσοι την έζησαν από κοντά! Παρότι μάλιστα έριχνε… καρέκλες μετά τη λήξη, το φινάλε βρήκε τους Καταλανούς φιλάθλους να αποχωρούν χαμογελαστοί…!

Το PRESSARIS σας προσφέρει μια γεύση από όσα εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στο «Καμπ Νόου»:
{gallery}karaoglanidis/fcb-milan{/gallery}

Η άφιξη του πούλμαν της Μπαρτσελόνα στο γήπεδο, υπό τις επευφημίες των φιλάθλων:{youtube}CZHrNpvDfU4|640|360|1{/youtube}

Το εντυπωσιακό coreo στις εξέδρες του «Καμπ Νόου», πριν από την σέντρα:
{youtube}Fk_aoF5PaZ8|640|360|1{/youtube}

To Top