Ώρα για νέα νίκη επί του ΠΑΟΚ!

Τη νίκη που θα τον βάλει στη εξάδα και θα τον φέρει ένα βήμα από την Ευρώπη καλείται να πάρει αύριο ο Άρης στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο θα φιλοξενήσει στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, στις 19:30. Απουσίες υπάρχουν και από τις δύο πλευρές, αλλά το γόητρο είναι μεγάλο και για τους «κίτρινους» δεν μπορεί να υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από την επικράτηση…

1,90 πληρώνει ο «άσος» του Άρη κόντρα στον Αστέρα. Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο νικητής του συγκεκριμένου αγώνα για τις θέσεις 5-8, θα αναμετρηθεί στην συνέχεια με το νικητή του αντίστοιχου ζευγαριού Λαμία – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που θα γίνει στις 18 Απριλίου. Το έπαθλο για την ομάδα που θα επικρατήσει στον «τελικό» του γκρουπ 5-8, θα είναι το εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πράγμα που ασφαλώς συνεπάγεται σημαντικό οικονομικό κόστος ενόψει της νέας σεζόν, αλλά κανένας μεγάλος σύλλογος δεν μπορεί να το απεμπολήσει τόσο εύκολα…

Η πρώτη πράξη θα παιχθεί απόψε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, ένα μήνα μετά το θρίαμβο των «κίτρινων» με 3-1 σετ στο ανάλογο ματς της κανονικής περιόδου, αλλά με τα πράγματα να έχουν αλλάξει πολύ από τότε. Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον Σέρβο πασαδόρο Ιβάν Μπόικοβιτς, το κενό του οποίου θα καλύψουν οι Χαριτωνίδης και Κυπριανός, ενώ αντίθετα ο Μάριο Ζέλιτς παραμένει στη Θεσσαλονίκη και λογικά θα αγωνιστεί. Από πλευράς ΠΑΟΚ, οι δύο ξένοι ακραίοι, Ιβάν Μπορόβνιακ και Γιασέρ Ρομέρο, έχουν άδεια και θα απουσιάσουν.

Ο αρχηγός του Άρη, Δημήτρης Ριζόπουλος, δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ: «Είναι ένα μεγάλο τοπικό ντέρμπι και σίγουρα είναι θετικό για μας το ότι παίζουμε εντός έδρας και θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Είναι εντελώς διαφορετικό ματς από το πρόσφατο της κανονικής περιόδου, αφού εδώ είναι ένα νοκ άουτ ματς όπου χρειάζεσαι και λίγο την τύχη. Από κει και πέρα κι οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν με απουσίες, αλλά νομίζω ότι αυτές του ΠΑΟΚ είναι πιο σημαντικές, αφού σε εμάς ο Χαριτωνίδης είναι πολύ έμπειρος και είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί στις ανάγκες του αγώνα».

Ο διαγώνιος του ΠΑΟΚ, Τόλης Αρμενάκης, παραδέχθηκε ότι οι «κίτρινοι» θα είναι το φαβορί, αλλά υποστήριξε ότι η ομάδα του θα παλέψει για τη νίκη: «Ο Άρης παίζει στην έδρα του κι έχει τον πρώτο λόγο, αφού εμείς έχουμε δύο πολύ σημαντικές απώλειες με την απουσία των ξένων μας, αλλά παρόλα αυτά είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη κι αυτό θα κάνουμε. Είναι ένα περίεργο ματς, αφού οι δύο ομάδες δεν θα είναι ίδιες συγκριτικά με το πρόσφατο παιχνίδι του πρωταθλήματος, αλλά όπως είπα και πιο πριν οι δικές μας απουσίες είναι πολύ πιο σημαντικές από αυτή του Άρη».

To Top