Συνάντηση “ξανθού” με την νέα διοίκηση του Άρη!

Ο Γιάννης Ιωαννίδης δέχθηκε μια ευχάριστη και κιτρινόμαυρη… επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Grand Hotel» από εκπροσώπους της νέας διοίκησης της ΠΑΕ Άρης.

Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος Άγγελος Σπυρίδων μαζί με τον Στάθη Τσομίδη και τον Τάσο Αβάνογλου βρέθηκαν στην εκδήλωση που έγινε με θέμα τον αθλητισμό και το στοίχημα. Περίμεναν με υπομονή να ολοκληρώσει την ομιλία του και στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του, γιατί άλλο, από τον Άρη.

Ο «ξανθός» γνώρισε για πρώτη φορά, μάλιστα, από κοντά τον Τσομίδη, ο οποίος έχει επιφορτιστεί το άρθρο 99 μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της νομικής επιτροπής στην κίτρινη ΠΑΕ, είχε μια πρώτη συνομιλία. Το μέλος της κίτρινης ΠΑΕ τόνισε την ανάγκη να πετύχει ο σύλλογος την επιβίωση του μέσα από τη συγκεκριμένη διαδικασία.

Η συνάντηση έγινε σε θερμό κλίμα και ουσιαστικά εμπεδώθηκε η διακριτική υποστήριξη στο πλαίσιο των στενών ορίων των αρμοδιοτήτων που έχει ο Ιωαννίδης, ως υφυπουργός αθλητισμού. Ο Άρης έχει σίγουρα πολύ δρόμο μπροστά του…

To Top