Συνάντηση και για τους τρεις ξένους! Διαφοροποίηση των όρων ζήτησαν από τον Αγκάνθο

Συνάντηση και με τον ατζέντη που εκπροσωπεί τους τρεις ξένους παίκτες (Αγκάνθο, Κοέλιο, Πουλίδο) που φόρεσαν τη φανέλα του Άρη έγινε σήμερα στην Αλκμήνης. Διαφοροποίηση των όρων ζήτησαν να από τον Αγκάνθο. Γενικά “καλό κλίμα” εισέπραξαν οι κίτρινοι.

Το μπαράζ των συναντήσεων με τους ατζέντηδες των ποδοσφαιριστών συνεχίστηκε και σήμερα στον Άρη. Αργά το απόγευμα από τα γραφεία της ΠΑΕ πέρασε ο Χρήστος Σιωπίδης, ο οποίος εκπροσώπησε τους τρεις Ίβηρες του συλλόγου. Τους δυο Ισπανούς (Αγκάνθο και Πουλίδο) και τον Πορτογάλο Κοέλιο.

Τα δεδομένα, όπως παρουσιάζονται αυτήν την στιγμή είναι:

1. Για τον μεν Αγκάνθο ζητήθηκε από τον Άρη διαφοροποίηση των όρων του προσύμφωνου που υπέγραψε η διοίκηση Ψηφίδη τον περασμένο Ιανουάριο. Το προσύμφωνο αναγνωρίζεται, αλλά ζητήθηκε να υπάρχει είτε μια μείωση (200.000 ευρώ προβλέπει τον πρώτο χρόνο!), είτε κάποια ποσά να δοθούν με την μορφή πριμ ή μπόνους συμμετοχών, γκολ κτλ, στο πλαίσιο της δυνατότητας της ομάδας να εξυπηρετήσει τη συμφωνία, αλλά και για να υπάρχει μια ισορροπία του ρόστερ, σε οικονομικό επίπεδο. Ο ατζέντης θα ενημερώσει τον Αγκάνθο για το τι προτάθηκε από τον Άρη και ο Ισπανός θα απαντήσει.

2. Η υπόθεση Κοέλιο έχει να κάνει με δυο παραμέτρους. Κατ’ αρχήν να τον δίνει η Μπενφίκα, στην οποία ανήκει και κατά δεύτερο να αποτελεί επιλογή του νέου προπονητή.

3. Σε ότι αφορά τον Πουλίδο τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, αφού έχει συμβόλαιο, απλά μίλησαν για οφειλές που υπάρχουν από την περσινή περίοδο.

Στην Αλκμήνης δήλωναν ευχαριστημένοι από την πορεία των επαφών αυτών και των συζητήσεων και περιμένουν τις επόμενες μέρες το τελικό αποτέλεσμα.

To Top