Συνάντηση και ενημέρωση των φορέων, ξεκάθαρο “θέλω” όλων να δοθούν στο φως οι προτάσεις

Νέο ραντεβού έδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Άρη σήμερα για τις 5.30μ.μ. το απόγευμα, στην ευρεία συνάντηση των φορέων με θέμα το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που έγινε γνωστή από χθες: “Ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ καλεί τους θεσμικούς φορείς (Α.Σ, ΚΜΑ, ΠΑΕ και αντιπροσωπεία δυο ατόμων από κάθε σύνδεσμο) σε διευρυμένη συνάντηση για το φλέγον θέμα του ποδοσφαιρικού τμήματος και την εξέλιξη της ανάλυσης των προτάσεων. Την Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015 στις 17:30 στα γραφεία του Ερασιτέχνη Αλκμήνης 69,η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη”.

Προηγήθηκε χθες το πρωί η ενημέρωση των παικτών και του τεχνικού τιμ από τριμελή επιτροπή του  ΑΣ, με επικεφαλής τον πρόεδρο Χρήστο Ταουξίδη. “Θα τελειώσουν όλα. Ούτε εμείς το αντέχουμε. Μέχρι τώρα δεν είχαμε τις εγγυήσεις που θέλαμε γι αυτό και καθυστερήσαμε. Έχουμε τρεις δικηγόρους που κινούν όλες τις διαδικασίες. Οι μεν μου έστειλαν τα χαρτιά στα Ισπανικά και οι δε στα Αγγλικά. Μέχρι και μετάφραση έπρεπε να κάνουμε” είπαν μεταξύ άλλων οι άνθρωποι του συλλόγου .

Το ζητούμενο φυσικά είναι να βρεθεί λύση για τον Άρη και το κυριότερο να δοθούν στο φως υπό πλήρη διαφάνεια οι προτάσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα, ώστε να υπάρξουν αποφάσεις με ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Αυτό είναι το “θέλω” όλων. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Άλλωστε, όπως ειπώθηκε από επίσημα χείλη: «Ο Άρης δεν θα δοθεί με… συνοπτικές διαδικασίες και κάτω υπό πίεση…»!

To Top