Ο Γιάτσης “πέταξε” το μπαλάκι στη διοίκηση για μεταγραφές

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Άρη, Γιώργος Γιάτσης, στάθηκε στα σημεία εκείνα, που έκριναν το ματς και δεν έδωσαν τους βαθμούς της νίκης στην ομάδα του.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στην επίσημη σελίδα της Λίγκας: «Κάναμε την προσπάθεια μας παρά τα πολλά προβλήματα πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό. Θα μπορούσαμε να πάρουμε και το τρίποντο εάν ήμασταν πιο προσεκτικοί στο 4ο σετ και τελειώναμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και ειδικά σε αυτούς που παίζουν έχοντας πάρει ένα μισθό από την αρχή της σεζόν», ενώ αναφέρθηκε στο τελευταίο ματς του Μπέλου, μοίρασε συγχαρητήρια στον Πιπέργια, που κάλυψε το κενό του τραυματία Χαριτωνίδη και «πέταξε» για άλλη μια φορά το μπαλάκι στη διοίκηση για μεταγραφές:

«Ο Μπέλος αγωνίστηκε για τελευταία φορά. Μπράβο και στον Πιπέργια που αγωνίστηκε τραυματίας στο 5ο σετ. Το λόγο έχει πλέον η διοίκηση για να δώσει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου διότι παλεύει κάτω από αντίξοες συνθήκες και με την κατάλληλη βοήθεια θα πετύχει το μεγάλο στόχο της παραμονής στην κατηγορία».

To Top