ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συνάντηση Καρυπίδη-Αναστόπουλου, αποτίμηση και συζήτηση περί “επόμενης μέρας”

Επικεφαλής και προπονητής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, αναμένεται να συναντηθούν τις επόμενες μέρες, προκειμένου να κάνουν μία αποτίμηση της μέχρι στιγμής πορείας της ομάδας και να μιλήσουν για τις επόμενες κινήσεις τους.

Από την αρχή της συνεργασίας τους, Νίκος Αναστόπουλος και Θοδωρής Καρυπίδης είχαν συμφωνήσει να έχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατ΄ιδίαν συζητήσεις, ώστε να παίρνουν κάποιες αποφάσεις που αφορούν το αγωνιστικό από κοινού.

Το ραντεβού έχει προγραμματιστεί κατά πάσα πιθανότητα για την ερχόμενη Τετάρτη. Μεταξύ των όσων θα συζητηθούν κάνεις δεν αποκλείει την ύπαρξη συζήτησης περί μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας, ακόμα και τώρα. 

Η απόφαση είναι καθαρά στο θέμα του Νίκου Αναστόπουλου, ο οποίος μπορεί να έχει τονίσει επανειλημμένως ότι δεν θα γίνουν μεταγραφές, αλλά έκανε την εξαίρεση με την περίπτωση του Κώστα Σαμαρόπουλου. Ισως, ο “Αναστό” εχει στο μυαλό του, ανάλογη περίπτωση, αλλά σε άλλη θέση,στην οποία πιθανόν χρίζει μίας ακόμα προσθήκες το “κιτρινόμαυρο” ρόστερ…

To Top