Συνάντηση με Σαπουντζή, “προ των πυλών”, έτοιμος να επιστρέψει!

Συνεχίζεται η προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας σε επίπεδο στελεχών. Στο πλαίσιο αυτό έγινε συνάντηση της νέας διοίκησης με τον Αντώνη Σαπουντζή. Συζητήθηκε το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα και αυτή μοιάζει πολύ πιθανή…

Οι άνθρωποι του Άρη, αυτοί που κλήθηκαν σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο, να βγάλουν το «κάρο από την λάσπη» και να ξεπεράσουν εμπόδια, παραλείψεις, αλλά και την κακή διαχείριση των τελευταίων χρόνων, προσπαθούν με κάθε τρόπο να βρουν λύσεις που θα ενεργοποιήσουν όλα τα «κύτταρα» της κιτρινόμαυρης οικογένειας και να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία που θα δώσει ώθηση και λύσεις στην ομάδα.

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του αγωνιστικού τμήματος, τα μέλη της νέας διοίκησης συναντήθηκαν και με τον Αντώνη Σαπουντζή. Ο Εδεσσαίος πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, από τους πλέον αγαπητούς στον κόσμο της ομάδας βρέθηκε στα γραφεία της παλιάς του ομάδας και είχε μια ουσιαστική συζήτηση για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.

Αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά πιθανό, ο 43χρονος παλαίμαχος μεσοεπιθετικός να επιστρέψει στον Άρη, από τη θέση του τιμ μάνατζερ, ως συνδετικού κρίκου ανάμεσα στην ομάδα και τη διοίκηση, καλύπτοντας τον ρόλο που είχε ο παραιτηθέντας Αγαπητός Αμπελάς.

Ο Σαπουντζής εργάζεται σήμερα ως προπονητής ακαδημιών ποδοσφαίρου και έχει μεγάλη όρεξη για να βοηθήσει από ένα τόσο δύσκολο και κομβικής σημασίας πόστο. Οι άνθρωποι του Άρη θα ζυγίσουν όλα τα δεδομένα πριν πάρουν τις οριστικές του αποφάσεις, με γνώμονα την όσο τον δυνατόν μεγαλύτερη ισχυροποίηση της ομάδας.

Ανάμεσα στα ονόματα που εξετάζουν υπάρχει και αυτό του Δημήτρη Μπουγιουκλή.

To Top