Συνάντηση της νέας διοίκησης με την νομική επιτροπή για το άρθρο 99

Μια σημαντική συνάντηση είναι προγραμματισμένη να γίνει το μεσημέρι της Τετάρτης μεταξύ των δικηγόρων που αποτελούν την νομική επιτροπή που «τρέχει» το άρθρο 99 και της νέας διοίκησης.

Μέχρι σήμερα με δηλώσεις, αλλά και εγγράφως με επιστολή τους, οι νομικοί (Τσομίδης, Αργυριάδης, Χριστοφορίδης) τόνισαν τη σημασία να υπάρχει διοίκηση συγκεκριμένη και αποτελεσματική, από τη στιγμή, μάλιστα που παρατηρήθηκε δυσλειτουργία σε πολλές περιπτώσεις, από την έλλειψη μιας συγκεκριμένης διοικητικής ομάδας στο τιμόνι της ΠΑΕ.

Η διοίκηση Πρωτοδικείου είναι γεγονός πλέον. Τώρα θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους δικηγόρους προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με την πορεία της διαδικασίας υπαγωγής στο άρθρο 99, ενώ θα δρομολογηθούν συγκεκριμένες ενέργειες με τελικό στόχο ο Άρης να είναι όσο τον δυνατόν πιο έτοιμος στις 11 Ιανουαρίου, οπότε και θα συζητηθεί η υπόθεση στο δικαστήριο.

Ήδη οι νομικοί έχουν ζητήσει το οικονομικό πλαίσιο στο οποίο μπορούν να κινηθούν και το ποιοι πιστωτές πρέπει να έχουν προτεραιότητα, εκτός φυσικά από το δημόσιο, το οποίο απορροφάει ένα ποσοστό της τάξης του 50-52% των οφειλών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στάθης Τσομίδης όντας πια μέλος του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ συντονίζει την προσπάθεια αυτή ανάμεσα στην επιτροπή και την διοίκηση.

To Top