«Δεν είναι οικονομικό το πρόβλημα» ξεκαθαρίζει η πλευρά του Καπετάνου

Η προσφυγή του Κώστα Καπετάνου ήταν η πρώτη στη φετινή περίοδο. Ήρθε σε μια χρονική στιγμή, όπου ο σύλλογος μοιάζει και είναι αρκετά ευάλωτος και αποτελεί ένα ηθικό, αλλά και ουσιαστικό πλήγμα.

Σήμερα αναμένεται να κοινοποιηθεί η προσφυγή και στην ΠΑΕ Άρης. Σε αυτήν θα καταγράφονται: η πρόθεσή του να μείνει ελεύθερος, αλλά και το οικονομικό κόστος όλης της ιστορίας.

Όπως σας αναφέραμε σε άλλο ρεπορτάζ, η προσφυγή περιλαμβάνει οφειλές, δεδουλευμένα και απαιτήσεις ύψους 350.000 ευρώ, συν 250.000 ευρώ τη ρήτρα που προβλέπεται (οι ρήτρες αποτελούν τον μόνιμο εφιάλτη των κίτρινων).

Οι λόγοι της προσφυγής, όπως τόνισε από την πρώτη στιγμή η πλευρά του Καπετάνου δεν είναι οικονομικοί. Ούτε έχουν να κάνουν με τον άκομψο παραγκωνισμό του από τον Λούκας Αλκαράθ.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αφήνει να εννοηθεί ότι έγιναν πολλά το τελευταίο χρονικό διάστημα με συγκεκριμένα πρόσωπα παραγόντων και συγκεκριμένες ενέργειες, με άμεσες επιπτώσεις (αρνητικές) στα αποδυτήρια της ομάδας. Υπάρχουν μεν παράπονα από τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε ο Ισπανός προπονητής, αλλά δεν είναι αυτή η μοναδική αφορμή. Ίσως ήταν η τελευταία σταγόνα.

Το PRESSARIS, όπως σας σημειώσαμε επίσης σε άλλο ρεπορτάζ ζήτησε την άποψη του Κώστα Καπετάνου. Δεν ήθελε να κάνει προς το παρόν καμία δήλωση. Ξεκαθάρισε με έμφαση ότι η προσφυγή δεν έχει να κάνει με το οικονομικό. Ήταν, είναι και θα είναι το τελευταίο γι αυτόν, όπως μας διεμήνυσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης φαίνεται θετικός, σε περίπτωση που η ΠΑΕ τον καλέσει για συζητήσεις διαπραγμάτευσης, όσον αφορά το ποσό που του χρωστάει ο Άρης. Μέσα στα επόμενα 24ώρα λογικά αναμένονται σημαντικές εξελίξεις…

Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα η “καυτή πατάτα” των εξελίξεων αυτών είναι στα χέρια της κίτρινης ΠΑΕ, η οποία καλείται να βρει την λύση για να κλείσει μια ανοιχτή πληγή.

 

To Top