Συναγερμός και… αναζήτηση Ουμπίντες

H προσφυγή του μάνατζερ του Χαβιέρ Ουμπίντες σήμανε συναγερμό στον Άρη… Οι κίτρινοι βρίσκονται σε αναζήτηση του Αργεντινού για να του ζητήσουν λίγες μέρες παράταση, ώστε να κλείσουν θετικά το θέμα…

Η ΠΑΕ Άρης προσπαθεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της και βάζει προτεραιότητες αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι. Το θέμα χειρίζεται ο Αγαπητός Αμπελάς ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με το έμψυχο δυναμικό των κίτρινων σε μια προσπάθεια να ενημερώσει, αλλά και να καθησυχάσει τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ των κίτρινων.

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες προσπαθεί να βρει δίαυλο επικοινωνίας με τον Χαβιέρ Ουμπίντες, προκειμένου να του μεταφέρει από πρώτο χέρι τα δρώμενα στο σύλλογο, όπως και να διερευνήσει τις προθέσεις του Αργεντίνου καθώς αναπτύσσεται έντονη φημολογία σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα.

Η επικοινωνία για την ώρα δεν κατέστη δυνατή, αφού ο Ουμπίντες βρίσκεται στην πατρίδα του και δεν έχει έρθει ο ίδιος σε τηλεφωνική επαφή με τα στελέχη της ομάδας.

Πάντως , ο Αργεντινός είναι απο τους βασικούς συντελεστές σε αγωνιστικό επίπεδο και η διάθεση που υπάρχει είναι να παραμένει στο Κλεάνθης Βικελίδης πάση θυσία.

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που ο τιμ μάνατζερ της ομάδας θέλει να έρθει σε άμεση επαφή, έτσι ώστε να τον ενημερώσει επίσημα για τις διαθέσεις της ΠΑΕ απέναντί του.

Την ίδια ώρα, η προσφυγή του μάνατζερ του Ουμπίντες έχει προκαλέσει μυστήριο και αγωνία στους κίτρινους… Ο Χεράρδο Μαγκνταλένα συγκεκριμένα, προσέφυγε στη ΦΙΦΑ και με την προσφυγή του αξιώνει το ποσό των 120.000 ευρώ που αφορά προμήθειες παικτών.

Η προσφυγή αυτή προκάλεσε νέο συναγερμό,. Το συμβόλαιό του «αντέχεται» ακόμη και από τον «Άρη της κρίσης» και ξεκίνησε προσπάθεια να πραγματοποιηθεί επικοινωνία και με τον Μαγκνταλένα. Το θέμα Ουμπίντες βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού! Την ώρα που οι φήμες εντείνονται για μεταγραφικό ενδιαφέρον πολλών ομάδων, όπως η Ορντούσπορ και ο ΑΠΟΕΛ…

 

 

 

To Top