“Συναγερμός” στην Ντόρτμουντ ενόψει μιας πολύ κρίσιμης βδομάδας

Οι τραυματισμοί παικτών της Ντόρτμουντ προβληματίζουν ιδιαίτερα τον Γιούργκεν Κλοπ εν όψει του ντέρμπι με την Μπάγερν αλλά και της κρίσιμης αναμέτρησης με την Νάπολι για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται η τρέχουσα εβδομάδα για την Ντόρτμουντ.

Το Σάββατο η Μπορούσια υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου, στο ντέρμπι του γερμανικού πρωταθλήματος, το οποίο θα κρίνει πολλά πράγματα για τον φετινό τίτλο.

Με νίκη οι Βεστφαλοί πλησιάζουν στον έναν βαθμό τους Βαυαρούς, ενώ με ήττα απομακρύνονται στους επτά και αυτό θα σημάνει το πρόωρο «αντίο» τους στα όποια όνειρά έχουν για κατάκτηση πρωταθλήματος.

Επίσης, την άλλη Τρίτη η Ντόρτμουντ φιλοξενεί τη Νάπολι και θέλει τη νίκη με την οποία θα φτάσει τους 9 βαθμούς, όσους έχουν οι Ιταλοί και θα έχει ελπίδες να προκριθεί στους «16» του Champions League.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς στο «κίτρινο» στρατόπεδο είναι όλοι στις επάλξεις, με τον Γιούργκεν Κλοπ πρώτο από όλους να είναι προβληματισμένος, λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετωπίζει η ομάδα λίγο πριν από δύο τόσο κρίσιμα ματς.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός τεχνικός δεν υπολογίζει τους Πίστσεκ, Γκουντονγκάν και Σούμποτιτς, ενώ μετά το χθεσινό φιλικό της Γερμανίας με την Αγγλία προστέθηκαν στο… απουσιολόγιο οι Σμέλτσερ και Χούμελς, χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι ακριβείς τραυματισμοί τους και το διάστημα που θα απουσιάσουν.

Παίκτης (σημείο τραυματισμού) – Πότε τραυματίστηκε – Μέχρι θα απουσιάσει

Πίστσεκ (μηρός) – Από τον Μάιο – Μέχρι τον Δεκέμβριο
Γκουντονγκάν (μέση) – Από τον Αύγουστο – Μέσα στο 2014
Σούμποτιτς (γόνατο) – Μέσα στον Νοέμβρη – Τον Μάιο του 2014
Σμέλτσερ (γάμπα) – Μέσα στον Νοέμβρη – δεν έχει γίνει γνωστό
Χούμελς (στο πόδι) – Μέσα στον Νοέμβρη – δεν έχει γίνει γνωστό

πηγή: sportfm.gr

To Top