«Δεν υπάρχει μία» και μπουνιές στην προπόνηση!

Ο τρίτος αντιπρόεδρος του Πανιωνίου, Νίκος Γκλεζάκος, ξεκαθάρισε στους παίκτες ότι δεν υπάρχουν καθόλου χρήματα. Μπουνιές στην προπόνηση ανάμεσα σε Καμπάνταη και Μητρόπουλο!

Το κλίμα στον Πανιώνιο πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, με την αδυναμία πληρωμών να έχει φέρει τους παίκτες στα όριά τους. Μετά την αποχή της Δευτέρας, οι «κυανέρυθροι» επέστρεψαν στις προπονήσεις, όπου άκουσαν τον Γκλεζάκο να τους ξεκαθαρίζει τα πράγματα.

«Όποιος θέλει, μένει. Όποιος δεν θέλει και δεν αντέχει, φεύγει! Δεν υπάρχει μία! Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με κάποιους ανθρώπους μήπως βάλουν χρήματα για να μας βοηθήσουν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πολλοί πάγωσαν μπροστά στο ενδεχόμενο της διάλυσης και τουλάχιστον μέχρι την έναρξη της μεταγραφική περιόδου του Ιανουαρίου αναμένεται να κάνουν υπομονή. Την ίδια στιγμή, οι επαφές με επιφανείς Πανιώνιους και υποψήφιους επενδυτές συνεχίζονται από τους διοικούντες.

Μπουνιές στην προπόνηση!

Στο μεταξύ, στην προπόνηση της ομάδας υπήρξε ένταση ανάμεσα στον Παύλο Μητρόπουλο και τον Λεωνίδα Καμπάνταη. Αφορμή στάθηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα του πρώτου, με τον δεύτερο να εξοργίζεται και τους δύο παίκτες να ανταλλάζουν μπουνιές, μέχρι να τους χωρίσουν οι συμπαίκτες τους.

πηγή: gazzetta.gr

To Top