Συναντήθηκαν, θα τα ξαναπούν…

Δεν επικυρώθηκε σήμερα η παραίτηση του Γιάννη Δαμιανίδη από την προεδρία της ΚΑΕ. Η συνάντηση με τον Λευτέρη Αρβανίτη (παρουσία του Θόδωρου Κουρόγλου, που θα είναι στη διοίκηση) ολοκληρώθηκε το μεσημέρι, όμως οι δύο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους γιατί οι υποθέσεις που έχουν μένει σε εκκρεμότητα είναι σοβαρές.

Στα γραφεία της ΚΑΕ συναντήθηκαν σήμερα ο απερχόμενος με τον επερχόμενο πρόεδρο. Συζήτησαν για τις υποθέσεις που υπάρχει δικαστική διαμάχη, όπως π.χ. του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, αλλά και άλλες στις οποίες ο Γιάννης Δαμιανίδης έχει βάλει την υπογραφή του για λογαριασμό της ΚΑΕ. Είναι θέματα που δεν μπορούν να λυθούν σε μια συνάντηση, γι’ αυτό και θα υπάρξουν κι άλλα ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία “παράδοσης – παραλαβής”.

Είναι δεδομένο ότι ο Γιάννης Δαμιανίδης τελεί υπό παραίτηση, όμως, επισήμως ακόμα δεν έχει υπάρξει παραίτησή του από την προεδρία της ΚΑΕ, το οποίο θα γίνει μόλις ολοκληρωθούν αυτές οι συζητήσεις. Ο Λευτέρης Αρβανίτης πάντως λειτουργεί – ορθώς – ως διοίκηση και προσπαθεί να βάλει σε ένα χρονοδιάγραμμα όλες τις υποχρεώσεις της ΚΑΕ.

To Top