Συνελήφθη η μητέρα των τριών παιδιών, σοκαριστικά τα ευρήματα – «Λαοθάλασσα» οργής έξω από το σπίτι της (video)

Συνελήφθη η μητέρα των τριών μικρών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στην Πάτρα. Αύριο προσάγεται στην ανακρίτρια και εντός πέντε ημερών απολογείται.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία της 9χρονης Τζωρτζίνας Δασκαλάκη με όλες τις επιβαρυντικές περιστάσεις ασκήθηκε από την Εισαγγελία της Αθήνας, όπου διαβιβάστηκε η δικογραφία για τον θάνατο της άτυχης μικρής.

Οπως προκύπτει από τη δικογραφία η 9χρονη βρήκε τραγικό θάνατο από την χορήγηση τοξικής ουσίας και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η δίωξη θα αφορά στη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου. H oυσία που χορηγήθηκε στο παιδί λέγεται κεταμίνη και προκαλεί τον θάνατο σε 5 με 20 λεπτά.

Την δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας Αντώνης Ελευθεριάνος ενώ την εποπτεία των ερευνών έχει η προίσταμένη της Εισαγγελίας της Αθήνας Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου.

Για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας η έρευνα θα συνεχιστεί και οι σχετικές δικογραφίες θα αποσταλούν και αυτές στην Αθήνα.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας «μίλησαν». Όπως φαίνεται στο μικρό κορίτσι χορηγήθηκε μεγάλη ποσότητα κεταμίνης, γεγονός που έφερε την ποινική δίωξη στη μητέρα των κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με τον ALPHA, οι γιατροί απέδειξαν πως στον οργανισμό του άτυχου παιδιού οι ποσότητες κεταμίνης ήταν 6 φορές πάνω ανά λίτρο! Αξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η κεταμίνη εξαφανίζεται από ζωντανούς οργανισμούς σε 1,5 ώρα, γεγονός που κατά πάσα πιθανότητα αυτός που το χορηγούσε στο παιδί το ήξερε. Η κεταμίνη προκαλεί σπασμούς, σύμπτωμα που είχε η Τζωρτζίνα όπως είχε παραδεχτεί η ίδια της η μητέρα.

Τα 9 συνολικά επεισόδια της Τζωρτζίνας ενδεχομένως οφείλονται σε χορήγηση κεταμίνης. Αρα δεν αποκλείεται να έγιναν 9 απόπειρες ανθρωποκτονίας εις βάρος της 9χρονης.

 

To Top