Συνελήφθη 30χρονος για επίθεση σε υπάλληλο κασταστήματος στο ΣΕΦ στον τρίτο τελικό Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Συνελήφθη 30χρονος που κατηγορείται για τον τραυματισμό υπαλλήλου καταστήματος κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.
Ένας 30χρονος Ιρακινός, που παρουσιάστηκε σήμερα στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη κατηγορούμενος για την επίθεση και τον τραυματισμού υπαλλήλου καταστήματος πώλησης ειδών ομάδας μπάσκετ κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, που διεξήχθη την Παρασκευή 17 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κατά τη διάρκεια του αγώνα ομάδα τριών ατόμων προσέγγισε πάγκο πώλησης ειδών της γηπεδούχου Κ.Α.Ε και απαίτησαν από τους υπαλλήλους να τούς δώσουν μία καρέκλα. Όταν οι υπάλληλοι αρνήθηκαν τα συγκεκριμένα άτομα κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους και ένας εξ αυτών χτύπησε και τραυμάτισε άλλον υπάλληλο που έφθασε στο σημείο και προσπαθούσε να αποκλιμακώσει την ένταση. Στον τραυματία παρασχέθηκαν από διασώστες οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε σε νοσοκομείο, στο οποίο παραμένει μέχρι σήμερα για νοσηλεία.

Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταυτοποιήθηκε ο 30χρονος ως ο δράστης της επίθεσης. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι του βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν: οκτώ συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 380 γραμμαρίων, αεροβόλο πιστόλι, μεταλλικό κουτί με σφαιρίδια – βολίδες, 12 αμπούλες πεπιεσμένου αέρα, 4 μαχαίρια και αντιασφυξιογόνος μάσκα.

Παράλληλα, ο 30χρονος κατηγορείται για συμμετοχή σε επίθεση σε γραφεία συνδέσμου φιλάθλων, που πραγματοποιήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2021, στο Μαρούσι. Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

To Top