ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνεχίζει ο Λυκογιάννης στον Κολοσσό

Ο Άρης Λυκογιάννης ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Κολοσσό και θα συνεχίσει να δουλεύει στη Ρόδο για τρίτη σερί σεζόν.

Μετά την 7η θέση στην κανονική περίοδο και την είσοδο στα πλέι οφ για δεύτερη χρονιά, οι “θαλασσί” είχαν εκφράσει από νωρίς στον Έλληνα κόουτς την επιθυμία τους να συνεχίσουν μαζί. Ο ίδιος είχε ζητήσει ένα περιθώριο να ζυγίσει τα δεδομένα και να καταλήξει στην απόφασή του. Η απάντησή του ήταν εν τέλει θετική και την Τρίτη η μεταξύ τους συνεργασία επεκτάθηκε για άλλον ένα χρόνο.

Όπως εξήγησε ο Λυκογιάννης “έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία και πολύ καλή επικοινωνία με τους ανθρώπους του Κολοσσού, αυτά τα δύο χρόνια που είμαι στην ομάδα. Μάλιστα, κάποια πράγματα που ζήτησα να αλλάξουν, οι άνθρωποι του συλλόγου τα υλοποίησαν, οπότε πήρα την απόφαση να συνεχίσω στην ομάδα και για τρίτο χρόνο. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα μείνω και ελπίζω τη νέα χρόνια να έχουμε ανάλογη ή ακόμη και καλύτερη πορεία σε σχέση με τις άλλες”.

Πλέον θα τεθούν επί τάπητος τα ζητήματα της σύνθεσης του ρόστερ. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έχει ήδη χαθεί (Σαραγόσα), αλλά θα γίνει προσπάθεια να διατηρηθεί ένα μεγάλο μέρος του περυσινού κορμού προκειμένου να μην διαταραχθεί η ομοιογένεια.

Πηγή: contra.gr

To Top