Συνεχίζει τις επαφές ο Σκόρδας…

Εδώ και μερικές μέρες ο Λάμπρος Σκόρδας ξεκίνησε μια σειρά επαφών με παίκτες, ατζέντηδες παράγοντες… Μάλιστα, φέρεται να είχε επαφές και με τον Γιάννη Ιωαννίδη…

Αναλυτικό και ιδιαίτερα διαφωτιστικό είναι το παρακάτω άρθρο από την εφημερίδα «Metrosport»:

«Αυτός που φαίνεται ότι επιθυμεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό στην διαμόρφωση των συνθηκών της επόμενης μέρας για τον Άρη είναι ο Λάμπρος Σκόρδας. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, που μετείχε ενεργά στην οργάνωση της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας και υπήρξε σφοδρός επικριτής των δ.σ. της ΠΑΕ και της Κ.Μ.Α., έχει αρχίσει έναν κύκλο επαφών με πρόσωπα από την ευρύτερη οικογένεια του Άρη, ώστε να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις τους και να διαπιστώσει αν επιθυμούν να βοηθήσουν έμπρακτα, προσφέροντας χρήματα ή θέτοντας εαυτώ στις υπηρεσίες της ομάδας. Η σημαντικότερη επαφή του Σκόρδα χθες ήταν αυτή με τον Γιάννη Ιωαννίδη, με τον οποίο φέρεται να αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με το πώς θα προκύψει μια βιώσιμη λύση για την επόμενη μέρα. Επικοινωνία υπήρξε επίσης με τον Αλέξη Αντωνιάδη, μέλος της «Γένεσις» και πρώην διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ, αλλά και με τον Γιάννη Βένο, πρόεδρο των βετεράνων του Άρη.

Επαφή με Γράντα

Ως γνωστόν ο Γιάννης Βένος έχει ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Λάμπρο Γράντα, το πιο «βαρύ χαρτί» στην προσπάθεια αναζήτησης οικονομικών πόρων, με τον οποίο θα επιδιωχθεί μια ακόμη επαφή μέσα στο Σαββατοκύριακο, ώστε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του και αν προτίθεται να βοηθήσει. Επίσης, με ενδιαφέρον αναμένεται η στάση που θα τηρήσει και ο Μιχάλης Ζορπίδης, που ως γνωστόν εδώ και καιρό συμμετέχει στις διοικητικές ζυμώσεις που «τρέχει» ο Γιάννης Βένος.

Από εκεί και πέρα, επαφές υπάρχουν από τον Λάμπρο Σκόρδα και με άλλες συνιστώσες δυνάμεις του Άρη, όπως τα μέλη του «Άρης Ενότητα», που αποτελούν μια «δεξαμενή» από την οποία θα μπορέσουν να αντληθούν στελέχη για να μετέχουν σε ένα οικουμενικό διοικητικό συμβούλιο για την ΠΑΕ, αλλά και για να κατέλθουν ενδεχομένως στις εκλογές για το δ.σ. της Κ.Μ.Α».

To Top