Δεδομένη η υποψηφιότητα Δεσύπρη, μετά τους Ματθαίου, Σκόρδα και Άγγελο Γρόλλιο

Το τοπίο στον Άρη σε όλα τα επίπεδα παρουσιάζει ραγδαίες εξελίξεις. Μετά τις επτά παραιτήσεις από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ πριν από 15 μέρες, είχαμε τρεις παραιτήσεις από το δ.σ. της Κοινωνίας Μελών. Ο πυρετός κορυφώνεται ενόψει της γενικής συνέλευσης της επόμενης εβδομάδας και των αρχαιρεσιών που θα προκηρυχθούν σε ΠΑΕ και ΚΜΑ. 

Η παραίτηση των Γιάννη Γρανούζη, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Γιώργου Μποτζώρη, η δήλωση ότι άλλα τρία μέλη του δ.σ. της ΚΜΑ (Γιαννόπουλος, Χαμουζάς, Παπουτσόπουλος) δεν θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές δημιουργεί ένα συγκεκριμένο κάδρο εξελίξεων στον φορέα.

Ήδη οι ζυμώσεις κορυφώνονται. Το ποιοι θα καταθέσουν υποψηφιότητα αρχίζει να ξεκαθαρίζει:

Ο Νικήτας Ματθαίου το έχει δηλώσει με επιστολή του. Ο Λάμπρος Σκόρδας το λέει καθημερινά μέσα από την εκπομπή του. Υποψήφιος θα είναι και ο Άγγελος Γρόλλιος. Δεδομένη είναι η υποψηφιότητα και του Τάσου Δεσύπρη. Το έχει ξεκαθαρίσει ο ίδιος μιλώντας στο στενό του περιβάλλον και κάνει τις πρώτες του κινήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε επαφές με άτομα που έχουν τις ίδιες απόψεις για το διοικητικό και οργανωτικό μοντέλο των κίτρινων και πιθανόν να θέσουν κι αυτοί υποψηφιότητα.

Πρέπει να υπενθυμίσουμε εδώ κάτι σημαντικό επί της διαδικασίας: στις εκλογές της Κοινωνίας Μελών δεν υπάρχει ψηφοδέλτιο, αλλά μεμονωμένες υποψηφιότητες. Ο κόσμος ψηφίζει και οι επτά πρώτοι σε ψήφους εκλέγονται και συγκροτούν σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο.

 

 

 

To Top